Η Celebrity Cruises, ανακοίνωσε ότι θα κάνει κρουαζιέρες όλο το χρόνο στη Μεσόγειο, προσθέτοντας δρομολόγια από τον Σεπτέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024. Πλέοντας στη Μεσόγειο για πρώτη φορά χειμώνα, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια νέα εμπειρία πολυτέλειας στο βραβευμένο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Infinity® καθώς θα επισκέπτονται μερικά από τα πιο συναρπαστικά αξιοθέατα του κόσμου, όπως τις μαγευτικές Πυραμίδες στην Αίγυπτο, την εντυπωσιακή Ακρόπολη στην Αθήνα ή μια από τις παλαιότερες πόλεις στον κόσμο, την Ιερουσαλήμ.
Το μόνο πλοίο της Celebrity που θα πλέει στη Μεσόγειο όλο το χρόνο, το Celebrity Infinity, θα ξεκινήσει τη χειμερινή του σεζόν με κρουαζιέρες εννέα και 10 νυχτών οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα στους επιβάτες του να απολαύσουν τα καλύτερα σημεία της Ιβηρικής Χερσονήσου. Με εναλλασσόμενες αναχωρήσεις από τα λιμάνια της Βαρκελώνης και της Λισαβόνας και ταξιδεύοντας κατά μήκος της μεγαλύτερης ακτογραμμής της Μεσογείου, οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου θα επισκεφθούν την όμορφη Πάλμα ντε Μαγιόρκα, την εκπληκτική και πλούσια σε ιστορία πόλη της Σεβίλλης και πολλά αξιοθέατα.
Στη συνέχεια, από τον Οκτώβριο του 2023 έως τον Ιανουάριο του 2024,το Infinity θα αποκαλεί τη Βαρκελώνη στο «σπίτι» του καθώς θα αναχωρεί για κρουαζιέρες 11 και 12 διανυκτερεύσεων επιστρέφοντας στο Μαρόκο για πρώτη φορά από το 2008. Οι επιβάτες θα γνωρίσουν τα αξιοθέατα των λόφων της Ταγγέρης, θα ανακαλύψουν τους αυθεντικούς υπαίθριους πωλητές τροφίμων και την Medina στην Καζαμπλάνκα και θ΄απολαύσουν τα φανταστικά τοπία των Καναρίων Νήσων μεταξύ άλλων κορυφαίων προορισμών.
Ολοκληρώνοντας τη χειμερινή περίοδο, το Infinity θα επιστρέψει στην Ελλάδα, τη γενέτειρα της Celebrity Cruises, όπου οι ταξιδιώτες τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2024 μέσα από κρουαζιέρες 10 ή 11 διανυκτερεύσεων, με αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά, θα επισκεφθούν τρεις ηπείρους και θα γνωρίσουν μερικά από τα πιο σημαντικά ιστορικά αξιοθέατα του κόσμου και Θαύματα της Αρχαιότητας της Αιγύπτου και της Ελλάδας.
Κάτι πολύ σημαντικό είναι η διανυκτέρευση του πλοίου στη Μάλαγα, στο Πόρτο, στην Ιερουσαλήμ, στην Αλεξάνδρεια και την Αθήνα, όπου οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να τις γνωρίσουν καλύτερα.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments