Η Celebrity Cruises ανακοίνωσε σήμερα την πιο φιλόδοξη σαιζόν κρουαζιέρας, αυτή του 2024-2025, με σχεδόν 500 δρομολόγια, με τα πολυτελή πλοία της εταιρείας, να επισκέπτονται περισσότερους από 250 προορισμούς σε 70 χώρες. Τα νέα δρομολόγια θα περιλαμβάνουν νέα λιμάνια αναχώρησης για μερικά από τα πλοία της βραβευμένης κατηγορίας Edge, κρουαζιέρες κατά τη διάρκεια ολόκληρου του χρόνου στην Ευρώπη με νέα λιμάνια προσέγγισης και μια ή δύο διανυκτερεύσεις σε ορισμένα, και όλα αυτά καθώς οι επιβάτες θ΄ απολαμβάνουν την εμπειρία μιας κρουαζιέρας με την Celebrity Cruises.
Τα κυριότερα σημεία της σαιζόν 2024-2025 περιλαμβάνουν κρουαζιέρες όλο το χρόνο στην Ευρώπη με περισσότερα από 40 διαφορετικά δρομολόγια και διανυκτερεύσεις σε 11 από τις πιο δημοφιλείς πόλεις του κόσμου όπως τη Λισαβώνα, την Κωνσταντινούπολη, το Ρέικιαβικ. Επίσης προστίθενται νέα λιμάνια προσέγγισης ανάμεσα στα οποία η Καβάλα και ο Βόλος, καθώς επίσης το Πογιάκ (Μπορντό) στη Γαλλία, το Μπρίντιζι και η Τεργέστη στην Ιταλία.
Με επτά πλοία, στα οποία περιλαμβάνονται τρία της κατηγορίας Edge – τα Celebrity Ascent, Celebrity, BeyondSM, and Celebrity Apex – η Celebrity Cruises διευρύνει τις βραβευμένες
Ευρωπαϊκές της κρουαζιέρες με 153 διαφορετικά δρομολόγια που θα επισκέπτονται σχεδόν 100 προορισμούς.
Για πρώτη φορά, πλοίο της κατηγορίας Edge θα χρησιμοποιεί ως λιμάνι αναχώρησης το Σάουθάμπτον, με το Celebrity Apex να επισκέπτεται τα Νορβηγικά φιόρδ ενώ για πρώτη φορά θα προσφέρει 12νυχτη κρουαζιέρα στα Νορβηγικά φιόρδ και τον Αρκτικό Κύκλο.
Το Celebrity Ascent θα ξεκινήσει την Ευρωπαϊκή του σαιζόν το 2024 με δρομολόγια που θα επισκέπτονται χώρες με σημαντικό πολιτιστικό ενδιαφέρον όπως την Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία και Ελλάδα, ενώ το Celebrity Beyond θα ξεκινήσει κρουαζιέρες 10 και 11 νυκτών προς Ελλάδα, Κωνσταντινούπολη, Νάπολη κ.ά προορισμούς.
Επιπλέον, θα υπάρχουν κρουαζιέρες που θα επισκέπτονται την Σκανδιναβία και άλλες θα επισκέπτονται την Αίγυπτο και το Ισραήλ.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments