Η Azamara, η εταιρεία κρουαζιέρας με μικρά πλοία, διάσημη για το Destination Immersion® και το Extended Destination Days, επεκτείνει τον προγραμματισμό της για εκδρομές στην ξηρά με νέες ημερήσιες εκδρομές από το National Geographic, το παγκόσμιο brand που δεσμεύεται να αφηγείται ιστορίες που διασκεδάζουν και εμπνέουν μια βαθύτερη σύνδεση με τον κόσμο μας.
Εκκινώντας από αυτόν τον μήνα, η Azamara θα προσφέρει ημερήσιες εκδρομές National Geographic σε συνεργασία με την Intercruises Shoreside & Port Services, την παγκόσμια ground handler εταιρεία κρουαζιέρας που συνεργάζεται με το National Geographic για τη δημιουργία και τη λειτουργία αυτών των υπέροχων εμπειριών.
Οι ημερήσιες εκδρομές National Geographic αποτυπώνουν αυθεντικά το πνεύμα εξερεύνησης που μεταφέρει η έντυπη έκδοση στον κόσμο για περισσότερα από 135 χρόνια. Κάθε ξενάγηση πραγματοποιείται από ξεναγούς εκπαιδευμένους στο National Geographic και είναι σύμφωνη με τα κριτήρια του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού. Οι Extended Destination Days της Azamara που παρέχουν 10 ή περισσότερες ώρες στο λιμάνι, προσφέρουν άφθονο χρόνο στους επισκέπτες να απολαύσουν μια ημέρα περιήγησης με το National Geographic και στην συνέχεια να εξερευνήσουν ακόμη περισσότερο, με τη βοήθεια των νέων γνώσεων.

Τα κυριότερα σημεία των ημερήσιων εκδρομών του National Geographic που προσφέρει η Azamara περιλαμβάνουν:

• Αναζητώντας νέο σπίτι στο Άμστερνταμ, από την μάχη στην δύναμη ψυχής: Στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας οι επισκέπτες θα περπατήσουν στους πολυσύχναστους δρόμους και θα κάνουν κρουαζιέρα στα κανάλια του, ακούγοντας τις απίστευτες ιστορίες των μεταναστών και των προσφύγων της πόλης από πρώτο χέρι. Η ξενάγηση θα απεικονίσει με ζωντάνια την εμπειρία τους και την κοινότητά τους στο Άμστερνταμ ενώ η ημέρα θα κλείσει με ένα γεύμα προετοιμασμένο από σεφ από όλο τον κόσμο, διασχίζοντας τα σύνορα μέσω της παγκόσμιας γλώσσας του φαγητού.
• Sancocho, από την κληρονομιά των μοναχών στην εθνική απόλαυση: Οι ταξιδιώτες θα ανακαλύψουν την γαστρονομική κληρονομιά της Δομινικανής Δημοκρατίας καθώς συμμετέχουν σε ένα πρακτικό μάθημα μαγειρικής με επικεφαλής έναν ντόπιο σεφ. Χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά και παραδοσιακά σκεύη, οι επισκέπτες θα ετοιμάσουν και θα απολαύσουν το Sancocho, ένα γεύμα που ενσαρκώνει τον πολιτισμό του νησιού.
• Το σύστημα κοραλλιογενών υφάλων του Cozumel: Ένας θαλάσσιος βιολόγος και ιδρυτής του προγράμματος αποκατάστασης των κοραλλιών του Cozumel θα οδηγήσει τους επισκέπτες σε μια εκπαιδευτική περιπέτεια στους κοραλλιογενείς υφάλους και στα μανγκρόβια του Cozumel στο Μεξικό. Οι επισκέπτες θα κάνουν κολύμβηση με αναπνευστήρα (snorkeling) για να δουν την ομορφιά των συμπλεγμάτων πολύχρωμων κοραλλιών και θα έχουν την ευκαιρία να συμβάλουν στο παράκτιο οικοσύστημα φυτεύοντας σπόρους στις παλιρροϊκές πισίνες των μανγκρόβιων.

Οι επιπρόσθετες ημερήσιες εκδρομές του National Geographic που προσφέρει η Azamara περιλαμβάνουν:
• Γεύση από Παράδοση (Taste of Tradition), ένα ταξίδι μέσα από την κουζίνα των Εμιράτων στο Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
• Ταξίδι στην Αρωματοποιία των Εμιράτων στο Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
• Πολιτιστική γιορτή των Εμιράτων στο Άμπου Ντάμπι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments