Από την Τρίτη 29 Ιουνίου, θα ξεκινήσει τις διελεύσεις του από τη Θεσσαλονίκη, το κρουαζιερόπλοιο Olympia της Celestyal Cruises, που θα εκτελεί την κρουαζιέρα εφτά διανυκτερεύσεων με τίτλο «Μυθικό Αρχιπέλαγος».
Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το Olympia θα επιβιβάζει και θα αποβιβάζει επιβάτες και αυτό γίνεται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Έτσι οι βορειοελλαδίτες, δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν στο Λαύριο για να ξεκινήσουν την κρουαζιέρα τους, αλλά θα μπορούν να το κάνουν από τη Θεσσαλονίκη.
Ένα από τα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία με την Celestyal Cruises, είναι το Athos Hellas, που χθες κάλεσε σε διαδικτυακή συνάντηση τα τουριστικά γραφεία της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας, για να τα ενημερώσει σχετικά με την συγκεκριμένη κρουαζιέρα.
Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν περίπου 170 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων, δηλώνοντας οι περισσότεροι την συγκίνηση τους που μετά από ενα χρόνο είχαν την ευκαιρία να ξανανταμώσουν έστω και διαδικτυακά.
Όπως ανέφερε ο Χρήστος Παπαδόπουλος, εκ των ιδιοκτητών του Athos, “σ΄αυτή τη δύσκολη συγκυρία, το Athos εμπλουτίζει τη γκάμα των υπηρεσιών του με ένα εξαιρετικό προϊόν που είναι η συγκεκριμένη κρουαζιέρα με αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη”. Μάλιστα ανακοίνωσε πως το Athos θα δρομολογήσει λεωφορεία από πόλεις της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας που θα μεταφέρουν τον κόσμο προς και από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης διευκολύνοντας την μετάβαση.
Ο υπεύθυνος πωλήσεων της Celestyal Cruises Βασίλης Καραχάλιος, αναφέρθηκε στα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν στην κρουαζιέρα, πρωτόκολλα που δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στο επιβατικό κοινό, ενώ απάντησε σε όλες τις απορίες των τουριστικών πρακτόρων.
Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη κρουαζιέρα (είχαμε αναφερθεί λεπτομερώς σε άλλη ανάρτηση) «Μυθικό Αρχιπέλαγος» θα επισκέπτεται μετά τη Θεσσαλονίκη, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη, τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, τη Ρόδο τη Λεμεσό και το Λαύριο για επίσκεψη στην Αθήνα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments