Τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν αυτές τις μέρες στη δύσμοιρη χώρα μας, επηρεάζουν και τη λειτουργία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που είναι να ξεκινήσει μεθαύριο Σάββατο. Μια μετά την άλλη εκδηλώσεις που θα γίνονταν παράλληλα με την Διεθνή Έκθεση ακυρώνονται.
Μια από αυτές ήταν τα εγκαίνια του νέου τέρμιναλ κρουαζιέρας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης που ήταν να γίνουν αύριο Παρασκευή στις 10πμ.
Τα εγκαίνια επρόκειτο να κάνει ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, που χθες κατάφερε να κάνει όλη την Ελλάδα να αηδιάσει με τις δηλώσεις του για το κτηνώδες έγκλημα στο λιμάνι του Πειραιά, από ναυτικούς του πλοίου της Blue Star ferries, σε βάρος του άτυχου Αντώνη Καργιώτη, ηλικίας μόλις 36 ετών.
Όσον αφορά στο τέρμιναλ κρουαζιέρας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αυτό λειτουργεί εδώ και καιρό ωστόσο τα επίσημα εγκαίνια θα γίνονταν στην περίοδο της ΔΕΘ όπως και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις που διαχρονικά κάνουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις την περίοδο της ΔΕΘ, για να δείξουν πόσο ισχυρή και σύγχρονη χώρα είμαστε.
Ωστόσο το πόσο ισχυρή και σύγχρονη χώρα είμαστε το βλέπουμε καθημερινά εδώ και μήνες στα έκτακτα δελτία ειδήσεων…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments