Κείμενο – φωτογραφίες: Πάνος Γεωργιάδης

Οι γυναίκες του τουρισμού στην Παραλία Κατερίνης παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και δρουν ! Γνωρίζονται, ενώνονται αλλά ταυτόχρονα βοηθούν άλλες ομάδες ανθρώπων, προβάλλοντας μηνύματα αλληλεγγύης, ελπίδας και αισιοδοξίας. 

Μια θαυμάσια εκδήλωση πραγματοποιηθήκε προχθές Τετάρτη στην Παραλία Κατερίνης και συγκεκριμένα στο bar Caldera, όπου η ομάδα γυναικών Women in Action συναντήθηκε για δεύτερη φορά σε ένα όμορφο και χαλαρό περιβάλλον, με κουβέντα, καλή μουσική αλλά και χορό. Δεκάδες οι ωραίες παρουσίες από τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, αλλά και τουριστικά καταστήματα της Παραλίας αλλά και της πόλης της Κατερίνης.

Όπως μας δήλωσε το μέλος του Women in Action, Λαμπρινή Κελεσίδη : ” Στην ουσία είμαστε μια ομάδα γυναικών, αποτελούμενη από επιχειρήσεις τουρισμού της Παραλίας Κατερίνης. Σκοπός της σημερινής εκδήλωσης -αλλά και των άλλων δράσεών μας-  αρχικά είναι να γνωριστούμε και να συσφίξουμε ακόμη περισσότερο τις μεταξύ μας σχέσεις. Είμαστε γυναίκες που εμπλεκόμαστε με τον τουρισμό τόσο στην Παραλία Κατερίνης, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας. Παράλληλα όμως, θέλουμε να δώσουμε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα και έτσι σήμερα μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα δοθεί στο σύλλογο  Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης. Η πρώτη μας συνάντησή πραγματοποιήθηκε πέρυσι το φθινόπωρο με το Goodbye Party θέλοντας να αποχαιρετήσουμε την σαιζόν, ενώ με τη σημερινή συνάντηση καλωσορίζουμε τη νέα.” 

Η Παραλία Κατερίνης απέχει μόλις οκτώ χιλιόμετρα από την πόλη της Κατερίνης. Αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς τουριστικούς προορισμούς στη βόρεια Ελλάδα, με μεγάλη αμμώδη ακτή, ποικιλία επιλογών στη διαμονή, έντονη νυχτερινή ζωή, προσελκύοντας επίσης πολλούς τουρίστες από Βαλκάνια, αλλά και Γερμανία, Πολωνία, Ουγγαρία, ενώ τελευταία έχουν γίνει νέες συμφωνίες για έλευση τουριστών από Ιταλία και Ισραήλ. Επιπλέον πλεονεκτήματα για επίσκεψη αποτελούν: Ο μυθικός Όλυμπος, η εύκολη πρόσβαση αφού βρίσκεται δίπλα στην εθνική οδό, ο σιδηρόδρομος, αλλά και το διεθνές αεροδρόμιο “Μακεδονία” που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 100 χλμ.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments