Το περιοδικό GLOW γιόρτασε την έκδοση του 200ού του τεύχους με εντυπωσιακό τρόπο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο exclusive café που δημιουργήθηκε ποτέ από έντυπο στην Ελλάδα, το Glow Fabulous Café έφερε την απόλυτη pop-up GLOW εμπειρία στην πόλη αποκλειστικά για μία μέρα κι επιφυλάσσοντας μια απροσδόκητα μεγάλη έκπληξη!
Οι καλεσμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το “Callista Crafts Lounge” στο mezzanine του Glow Fabulous Café, όπου παρουσιάστηκε αποκλειστικά η Glow 200 Anniversary Limited Edition Collection by Callista Crafts, μέρος των εσόδων της οποίας θα διατεθούν στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου.
Στην κορύφωση της βραδιάς, η μεγάλη έκπληξη αποκαλύφθηκε με τη ζωντανή παρουσία της ηχηρής προσωπικότητας που φιλοξενείται στο εξώφυλλο του επετειακού τεύχους. Ο cover star, Νίκος Αλιάγας, έκανε live την εμφάνισή του, μιλώντας για όσα τον συνδέουν με το GLOW και δίνοντας σε όσους βρίσκονταν στο cocktail party την ευκαιρία να το αποκτήσουν υπογεγραμμένο από τον ίδιο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments