Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο φιλανθρωπικό event της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Συλλόγου Φίλων της Σχολής «Χορός Κάτω από τα Άστρα», έπειτα από δυο χρόνια «απουσίας», λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Εκατοντάδες φίλοι και δωρητές συμμετείχαν στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών σε μαθητές και σπουδαστές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College, στην πλατεία «Ιωάννης Μοσκαχλαϊδής», μπροστά από το επιβλητικό Princeton Hall της Σχολής και κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό της Θεσσαλονίκης.
Τους προσκεκλημένους, που κατέκλυσαν το χώρο υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Πάρης Τσογκαρλίδης, ενώ το πρώτο καλωσόρισμα έγινε από τον πρόεδρο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Dr. Jeff Lansdale.
Ο κ. Lansdale αναφέρθηκε στο παρελθόν και το μέλλον της Σχολής, που είναι Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στους προσκεκλημένους και συμμετέχοντες.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments