Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Το τελευταίο χάπενινγκ της φετινής Philoxenia που ολοκληρώθηκε σήμερα, το έκανε η Sky Express. Προσκάλεσε σήμερα το απόγευμα τουριστικούς πράκτορες για φαγητό, ποτό και χορό, σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.
Η υπεύθυνη πωλήσεων της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας Άννα Κατσανέβα και οι συνεργάτες της, υποδέχθηκαν πάνω από 30 εκπροσώπους τουριστικών γραφείων της Βόρειας Ελλάδας. Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης Βύρων Θεολόγης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος και ο Πρόεδρος του TCB Γιάννης Ασλάνης.
Η Sky Express, που πριν ένα χρόνο παρήγγειλε και σταδιακά παρέλαβε έξι ολοκαίνουργια Airbus A-320neo και στη συνέχεια έξι ολοκαίνουργια ATR 72-600, ενώ πρόσφατα παρήγγειλε και έβδομο Airbus A-320neo το οποίο θα παραλάβει τον προσεχή Απρίλιο, βελτιώνει συνεχώς τη θέση της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ενισχύει την παρουσία της στο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε διεθνείς πτήσεις προς τη Λάρνακα και υπόσχεται ακόμη περισσότερα. Παράλληλα ενισχύει τις σχέσεις της με τα τουριστικά γραφεία, καθώς δηλώνει αεροπορική εταιρεία agent friendly.
Ωστόσο το σημερινό χάπενγκ που βρίσκεται σε εξέλιξη, ήταν μια καλή ευκαιρία για γνωριμία των στελεχών της αεροπορικής εταιρείας με τους τουριστικούς πράκτορες της πόλης και άλλων περιοχών της Βόρειας Ελλάδας και ένα ευχαριστώ για την καλή μεταξύ τους συνεργασία…

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments