Τη διοργάνωσε το Bombay Sapphire premium Gin στο Β restaurant του Βυζαντινού Μουσείου, όπου o Γιάννης Κέδες, καταξιωμένος mixologist και ιδιοκτήτης του Vogatsikou|3, παρουσίασε για πρώτη φορά το limited edition Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II.
Ο επιδραστικός bartender μαζί με την ομάδα του, υποδέχτηκε στο Β Restaurant,τους εκλεκτούς καλεσμένους, δίνοντας τους την ευκαιρία, σε συνεργασία με το Bombay Sapphire, να ζήσουν ένα ξεχωριστό tasting experience και να εξερευνήσουν τον τρόπο με τον οποίον διαμορφώνονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αρώματα του Ultimate Barrel Aged Negroni Batch IΙ.
Πρόκειται για ένα εκλεπτυσμένο κοκτέιλ πλούσιο σε γεύση, δυνατό και με μεγάλη επίγευση. Προκύπτοντας μέσα από τη διαρκή αναζήτηση και τον πειραματισμό, το Ultimate Barrel Aged Negroni Batch II του Γιάννη Κέδε και της δημιουργικής ομάδας του Vogatsikou | 3, είναι μια παραλλαγή του κλασικού κοκτέιλ, με βάση το Bombay Sapphire premium gin (43%) αναμειγμένο με ένα πικρό, αλλά αρκετά βοτανικό Martini bitter κι ένα μείγμα από γλυκά βερμούτ.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments