Κείμενο – φωτογραφία: Omorfa Taxidia

Το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Mazi Travel & Events, με παρουσία στην Αθήνα και την Κύπρο, κατάφερε γρήγορα να ανακτήσει την δραστηριότητα που είχε πριν την πανδημία και να επαναφέρει όλο το προσωπικό του. «Όλο αυτό το δύσκολο και βασανιστικό διάστημα της πανδημίας, προετοιμαστήκαμε μεθοδικά για την επόμενη μέρα που φέρνει μαζί της νέες εξελίξεις στον κλάδο» μας λέει ο ιδιοκτήτης του Mazi Travel Θεόδωρος Μακρής από τους πλέον τεχνοκράτες του ταξιδιωτικού κλάδου. «Ανανεωθήκαμε και όλα δείχνουν πως σύντομα θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτό που είχαμε το 2019, αν δεν έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις από το μέτωπο της πανδημίας».
Το Mazi Travel & Events, που ασχολείται με όλη τη γκάμα των τουριστικών υπηρεσιών, (εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό, επαγγελματικά ταξίδια, συνέδρια κλπ.) συμμετείχε στη φετινή Philoxenia, όπως κάθε χρόνο. Μάλιστα διοργάνωσε εκδήλωση στο γνωστό bar-restaurant Mistral, για να τιμήσει φίλους και συνεργάτες καθώς και ξένους hosted buyers που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για τη Philoxenia.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Μαρία Καραγιάννη, ο Πρόεδρος της FedHatta Λύσανδρος Τσιλίδης, και ο γνωστός ξενοδόχος της Χαλκιδικής Νίκος Γρηγοριάδης (G-Hotels).
Ήταν μια υπέροχη βραδιά με καλό φαγητό, κρασί και… δικτύωση.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments