Με μια όμορφη σεμνή εκδήλωση, το γραφείο τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Στην πρόσκληση του αντιδημάρχου τουρισμού Σπύρου Πέγκα, ανταποκρίθηκαν εκπρόσωποι τουριστικών φορέων της πόλης καθώς και άνθρωποι του τουρισμού που παίρνουν μέρος στη “Διπλωματία των Πόλεων”.
Ανάμεσα στους παρευρισκομένους είδαμε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλο, τον γενικό γραμματέα του Δήμου Θωμά Ψαρά, αρκετούς αντιδημάρχους, τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Τέλη Θωμόπουλο, τον πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Βύρωνα Θεολόγη, την αντιπρύτανη του ΑΠΘ Δέσποινα Κλαβανίδου, τον αντιδήμαρχο πολιτισμού και τουρισμού του Δήμου Καλαμαριάς Ματθαίο Αμπατζίδη, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νάουσας Απόστολο Αποστόλου, τον Διευθύνοντα σύμβουλο της Helexpo – ΔΕΘ Κυριάκο Ποζρικίδη, στελέχη ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων κλπ.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Πέγκας αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν, αναφέρθηκε στις ενέργειες που κάνει το γραφείο τουρισμού του Δήμου για την προώθηση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού σε συνεργασία με άλλους φορείς και επιχειρήσεις, προσπάθειες που όπως είπε αποδίδουν καθώς οι διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία της πόλης αυξάνονται. Συγκινητική ήταν η παρέμβαση της κας Κλαβανίδου, αντιπρύτανης του ΑΠΘ, η οποία συνεχάρη τον κ. Πέγκα για την Διπλωματία των πόλεων καθώς όπως είπε εκτός των άλλων έδωσε την ευκαιρία σε φορείς, επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα της πόλης και όλους όσους έχουν άμεσο ή έμμεσο ενδιαφέρον για την τουριστική ανάπτυξη, να γνωριστούν μεταξύ τους και να ξεκινήσουν συνέργιες.
Το φλουρί έτυχε στον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Τέλη Θωμόπουλο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments