Το Hotel Kriopigi στο ομώνυμο χωρίο της Κασσάνδρας είναι ένα από τα ιστορικά ξενοδοχεία της Χαλκιδικής καθώς εδώ και δεκαετίες έχει σημαντικό ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Πρόσφατα σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο People of the World, προσκάλεσαν εκπρόσωπους τουριστικών γραφείων από τη Βόρεια Ελλάδα, φίλους και συνεργάτες, σε ένα όμορφο χαλαρωτικό σαββατοκύριακο. Όσοι ανταποκριθήκαν στην πρόσκληση, περίπου 70 άτομα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ξενοδοχείο και τις παροχές του, να απολαύσουν τις υπηρεσίες του και να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο στη Χαλκιδική. Το διήμερο ολοκληρώθηκε με cocktail party.
Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Θανάσης Μουλαγιαννιός και ο Αλέξανδρος Κατσόπουλος του People of the World φρόντισαν όλοι να περάσουν υπέροχα.
Όπως μας είπε ο κ. Μουλαγιαννιος, ένας χαρισματικός άνθρωπος με εξαιρετική τουριστική συνείδηση, που οι απόψεις του είναι πάντα to the point: “όλα δείχνουν πως θα έχουμε μια καλή τουριστική περίοδο. Αυτό που παρατηρούμε φέτος είναι πως οι κρατήσεις έχουν μια σταθερή ροή και δεν επηρεάζονται πλέον από τις διεθνείς γεωπολιτικές εξελίξεις. Η βασική πελατεία της Χαλκιδικής παραμένουν τα Βαλκάνια και ακολουθεί η δυτική Ευρώπη δηλαδή η Γερμανία”.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments