Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν χθες τα μέλη της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κέντρο διασκέδασης στην παραλία της Θεσσαλονίκης και σ΄αυτήν παραβρέθηκαν 150 περίπου άτομα, ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων, εκπρόσωποι αεροπορικών εταιριών, ελάχιστοι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης, φίλοι και συνεργάτες. Πολλά ήταν τα δώρα που προσέφεραν οι χορηγοί και συνεργάτεςτης Ένωσης, όπως αεροπορικά εισιτήρια, διαμονές σε ξενοδοχεία κλπ που έκαναν κάποιους να φύγουν ακόμη πιο χαρούμενοι.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Βύρων Θεολόγης στην ομιλία του αφού ευχήθηκε σε όλους μια καλή δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και ευχαρίστησε για τη μαζική συμμετοχή των πρακτόρων στην εκδήλωση. Ανέφερε πως παρά την οικονομική κρίση τα μηνύματα είναι συγκρατημένα αισιόδοξα, ενώ υπάρχει εμφανής επιστροφή και εμπιστοσύνη του κόσμου προς τα ταξιδιωτικά γραφεία.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας. Στον χαιρετισμό του απευθυνόμενος στους τουριστικούς πράκτορες είπε πως στόχος του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι να μεγαλώνει στο μέλλον όλο και περισσότερο η “πίτα του τουρισμού” στην πόλη, ώστε να έχουν οφέλη όλοι οι εμπλεκόμενοι.
Εκ μέρους της Aegean Airlines, χορηγού της Ένωσης, χαιρετισμό έκαναν ο εμπορικός διευθυντής Ελλάδος και Κύπρου Στέφανος Σαδόπουλος και η διευθύντρια Βορείου Ελλάδος Ειρήνη Σιδηροπούλου, οι οποίοι είπαν: “Η Aegean και η Olympic έχουν άριστη συνεργασία με την ταξιδιωτική αγορά και την Ένωση, γι΄αυτό και ειμαστε σ’ημερα εδω με τα στελέχη τον πωλήσεων Βορείου Ελλάδος για να τιμήσουμε αυτή τη συνεργασία. Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουμε όλοι ιδιαίτερες συνθήκες σε όλα τα επίπεδα αυτό όμως που πρέπει να προστατεύουμε, είναι η μεταξύ μας συναδελφικόττα να έχουμε υπομονή αλλά πάνω από όλα επιμονή στην δουλειά μας ώστε να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία. Σας ευχόμαστε υγεία και μια δημιουργική και ποιοτική χρονιά”.
Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, στη συγκεκριμένη εκδήλωση η κοπή πίτας συνοδεύτηκε από ξέφρενο κέφι και χορό . Σ΄αυτό μεγάλη συνεισφορά είχαν οι τραγουδιστές Πέτρος Ίμβριος, Ελένη Τζαβάρα και Αντώνης Σιγανός, οι οποίοι ήρθαν στη Θεσσαλονίκη ειδικά για την εκδήλωση η οποία κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αναλυτικό φωτορεπορτάζ σε άλλη ανάρτηση προσεχώς…)

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments