Δέκα χρόνια έκλεισε το γραφείο διοργάνωσης συνεδρίων και εκδηλώσεων Global Events. Το γιόρτασε με ένα λαμπρό πάρτι στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Porto Palace. Σ΄αυτό, η ιδιοκτήτρια του γραφείου Μπέσσυ Παλιούρα και οι συνεργάτες της, υποδέχθηκαν δεκάδες φίλους και συνεργάτες, μέλη της επιστημονικής κοινότητας, εκπροσώπους ξενοδοχείων και συνεδριακών χώρων, απ’ όλη την Ελλάδα.
Η ζωντανή μουσική, τα νόστιμα εδέσματα, το ποτό που έρεε, δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα, ωστόσο το κέφι εκτινάχτηκε με τα εντυπωσιακά χορευτικά σόου που σε ταξίδευαν σε μια άλλη εποχή.
Η Μπέσσυ Παλιούρα, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, αναφέρθηκε στα δέκα αυτά χρόνια σκληρής δουλειάς και επιτυχιών, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της και όλους όσους την στήριξαν. Κάποιοι από τους παρευρισκομένους έφυγαν με ένα σημαντικό δώρο μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε.
Η Global Events, είναι από τους leader της συνεδριακής αγοράς, εδρεύει στη Θεσσαλονίκη ενώ διαθέτει γραφεία και στην Αθήνα. Διοργανώνει συνέδρια και εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ διαθέτει και τουριστικό γραφείο με το επωνυμία Via Volta. Το 2017 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για την Global Events, καθώς μεταξύ άλλων ανέλαβε τη διοργάνωση ενός πολύ μεγάλου παγκόσμιου συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα με χιλιάδες συμμετέχοντες. Είναι να μην το γιορτάσει;

 

 

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments