Βραδιά αφιερωμένη σε συνεργάτες και φίλους οργάνωσε το Porto Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη. Η αίθουσα – σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου – Grand Pietra Hall ηαν το σημείο συνάντησης για πλήθος επαγγελματιών του επιχειρηματικού κλάδου και εκπροσώπων της τοπικής αρχής.
Η οικογένεια Μαμαδά (ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου) και ο δευθυντής Σάκης Πανταζής υποδέχθηκαν δεκάδες άτομα από τον επιχειρηματικό και τουριστικό χώρο της Βόρειας Ελλάδας. Οι αποδέκτες της πρόσκλησης είχαν την ευκαιρία μίας ιδιαίτερης βραδιάς για business networking σε ρυθμούς party και συνοδείας μοναδικών δημιουργιών τόσο σε εδέσματα, όσο και σε ποτά, εντός μίας αίθουσας που καθημερινά φιλοξενεί σημαντικό αριθμό συνεδρίων και εκδηλώσεων έως και 2.500 ατόμων.
Σύσσωμη η διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου έδωσαν δυναμικό παρών, αξιοποιώντας στο μέγιστο την ευκαιρία κατ’ ιδίαν γνωριμίας και συνάντησης σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και εκτός αυστηρών επαγγελματικών πλαισίων, που επιβάλλει η καθημερινότητα όλων των στελεχών. Στη κατεύθυνση αυτή, η βραδιά επισφραγίστηκε με κλήρωση και διάθεση δώρων, σημαντικής αξίας, μεταξύ των οποίων αρκετά ταξίδια και εκδρομές σε διάφορους προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδος.

 

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments