Ρόδος-αποστολή

Ένα πολύ ενδιαφέρον εκπαιδευτικό ταξίδι στη Ρόδο διοργάνωσε το τουριστικό γραφείο Zorpidis Τravel Services, που μεταξύ άλλων ασχολείται και με τον συγκεκριμένο προορισμό. Στο εκπαιδευτικό ταξίδι συμμετείχαν ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι τουριστικών γραφείων από τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα.

Κατά την τριήμερη παραμονή τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ξενοδοχεία της Ρόδου με τα οποία συνεργάζεται το τουριστικό γραφείο Zorpidis, και στα οποία μένουν όσοι ταξιδεύουν με τα ολοκληρωμένα προγράμματα του, να περιηγηθούν στην ευρύτερη περιοχή της Ρόδου, να ξεναγηθούν στην παλαιά πόλη τη Ρόδου, να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν.

Η μετάβαση έγινε με την Ellinair, η οποία προς το παρόν πετά δυο φορές την εβδομάδα στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, κάθε Παρασκευή και Κυριακή, ενώ από τον Ιούνιο θα προστεθεί μια ακόμη πτήση, κάθε Τρίτη.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Zorpidis ασχολείται με τον συγκεκριμένο προορισμό προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα ολοκληρωμένων τουριστικών πακέτων που περιλαμβάνουν απ’ ευθείας αεροπορική μετάβαση και διαμονή σε ξενοδοχείο που θα επιλέξετε μέσα από μια γκάμα για όλα τα γούστα και όλες τις οικονομικές δυνατότητες.

Αρχηγός στο εκπαιδευτικό ταξίδι στη Ρόδο ήταν η Κατερίνα Κίτσου η οποία ήταν εξαιρετική στο έργο της καθώς και ο Κώστας Καναβάκης από το τμήμα πωλήσεων της Ellinair.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments