Αποστολή: Πάνος Γεωργιάδης

Για τον τουριστικό οργανισμό Zorpidis Travel Servises ο οποίος έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, η εκπαιδευτική περίοδος για το έτος 2017 ξεκίνησε σήμερα. Το πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι της σαιζόν, έχει προορισμό έναν διαχρονικό, δημοφιλή και αγαπημένο προορισμό για τους Έλληνες ταξιδιώτες, την παραμυθένια Πράγα !
Καλεσμένοι είναι είκοσι εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα από Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κοζάνη, Έδεσσα, Πτολεμαϊδα, Καστοριά και Νάουσα, οι οποίοι και συνεργάζονται με τον ταξιδιωτικό οργανισμό Zorpidis. H αποστολή βρίσκεται στην Πράγα από χθες το πρωί, ενώ η μετάβαση πραγματοποιήθηκε μέσω Αθηνών με πτήσεις της Aegean Airlines, με την οποία ταξιδεύουν οι αεροπορικές εκδρομές του Ζιρπίδη.
Σκοπός ου εκπαιδευτικού ταξιδιού είναι, αφενός οι Έλληνες ταξιδιωτικοί πράκτορες να επισκεφτούν και να γνωρίσουν τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και αφετέρου να περπατήσουν στην εκπληκτική Παλιά Πόλη, την Καστρούπολη και τα άλλα αξιοθέατα, αλλά και αν περισσέψει χρόνος να διασκεδάσουν. Στο πρόγραμμά τους έχουν συμπεριλάβει ήδη να παρακολουθήσουν μια παράσταση από το περίφημο “Μαύρο Θέατρο” της Πράγας, αλλά και να δοκιμάσουν τις γευστικές Τσέχικες μπύρες σε παραδοσιακή ταβέρνα. Μαζί τους όπως πάντα και τα Omorfa taxidia ! Αρχηγός της αποστολής είναι η Σουζάννα Μεδίσκου από το Τμήμα Οργάνωσης με μεγάλη ταξιδιωτική αλλά και οργανωτική εμπειρία και ξεναγός ο εξαιρετικός Αλέξανδρος Σταμπουλούς, ενώ στο ταξίδι συμμετέχει κυρίως η νέα γενιά στελεχών των τουριστικών γραφείων της Βόρειας Ελλάδας.
Ο καιρός στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, είναι σχετικά καλός για τα δεδομένα της Πράγας αυτή την εποχή, με τη θερμοκρασία και κινείται από τους 0 βαθμούς Κελσίου ως τους +2 βαθμούς τις μεσημεριανές ώρες. Τα παλαιότερα “καλά οικονομικά χρόνια”, για τους περισσότερους Έλληνες ταξιδιώτες η Πράγα αποτελούσε έναν από τους top προορισμούς. Σήμερα υπάρχουν ποικίλα δελεαστικά τουριστικά πακέτα που περιλαμβάνουν μεταφορά, διαμονή και περιηγήσεις, προσαρμοσμένα σε όλα τα πορτοφόλια, συνδυάζοντας ταυτόχρονα την άνεση και την πολυτέλεια. Η αποστολή διαμένει στο ξενοδοχείο Clarion Congress 4*.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments