Στην πανέμορφη Λέρο, σε εξέλιξη βρίσκεται δημοσιογραφικό ταξίδι που διοργανώνει το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Silver Holidays , με την ενεργό συμπαράσταση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Συμμετέχουν δημοσιογράφοι από τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, με στόχο να γνωρίσουν και να προβάλουν τις ομορφιές αυτού του υπέροχου νησιού. Μαζί τους και τα Omorfa Taxidia.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης επίσκεψη στην Κάλυμνο και την Πάτμο. Μαζί τους είναι ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος, καθώς και η Ελένη Σαρηκώστα που ειδικεύεται στην προώθηση και προβολή ελληνικών προορισμών στην ιταλική αγορά.
Το τουριστικό γραφείο Silver Holidays του Στεφάνου Χατζημανώλη, στα πλαίσια της συμμαχίας τουριστικών γραφείων ΣΥΠΜΡΑΞΙΣ, επανέφερε μετά από χρόνια την Λέρο στο καλοκαιρινό του πρόγραμμα και μάλιστα με εξαιρετική επιτυχία, καθώς εξαντλήθηκαν από νωρίς σχεδόν όλες οι διαθέσιμες θέσεις. Ωστόσο τα προγράμματα για Λέρο και Κάλυμνο συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο, για μεμονωμένους ταξιδιώτες (παρέες, οικογένειες κλπ), που θέλουν να ταξιδέψουν μόνοι αλλά οργανωμένα με εξαιρετικές παροχές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αεροπορική μετάβαση, διαμονή σε εξαιρετικό ξενοδοχείο με ημιδιατροφή και επισκέψεις στα γύρω νησιά, (Πάτμος, Λειψοί κλπ).
Περισσότερη Λέρος και Κάλυμνος προσεχώς…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments