Το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης People of The World, σε συνεργασία με τον όμιλο ξενοδοχείων Parkland Hospitality διοργάνωσε εκπαιδευτικό ταξίδι Κυπρίων τουριστικών πρακτόρων στα Σκόπια. Συμμετείχαν 15 από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία της Κύπρου τα οποία στις τρείς ημέρες που βρέθηκαν στη γειτονική χώρα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική φιλοξενία του πεντάστερου ξενοδοχείου Park Hotel καθώς και να γνωρίσουν τις δυνατότητες των Σκοπίων ως τουριστικό προορισμό μιας και η αεροπορική εταιρία Wizz Air συνδέει την Λάρνακα με τα Σκόπια με 2 πτήσεις την εβδομάδα.
Από την Parkland Hospitality τους Κύπριους πράκτορες καλωσόρισε ο Έλληνας γενικός διευθυντής Παναγιώτης Κολοκάθης, ο οποίος παρουσίασε τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων και ξενάγησε τους συμμετέχοντες στο δεύτερο ξενοδοχείο του ομίλου το καταπληκτικό 4* Next Door Park. Οι συμμετέχοντες θαύμασαν το καταπληκτικό Spa και το fitness του ξενοδοχείου καθώς και τις συνεδριακές δυνατότητες που προσφέρονται από την Parkland Hospitality.
«Είναι μεγάλη χαρά να υποδεχόμαστε Κύπριους τουριστικούς πράκτορες και να αναπτύσσουμε τις συνεργασίες μας σε μια σημαντική αγορά που συνδέεται επιτέλους απευθείας με τα Σκόπια προσδοκώντας σημαντικά οφέλη για όλους μας. Η Parkland Hospitality είναι έτοιμη με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουμε να ικανοποιήσει την ζήτηση των απαιτητικών Κυπρίων τουριστών » δήλωσε ο κ. Κολοκάθης.
Από την People of The World συνόδευσαν τους Κύπριους τουριστικούς πράκτορες ο CEO Αλεξανδρος Κατσόπουλος, ο Country Sales Manager της Κύπρου Νίκος Νικολάου και η Operation Manager Αθανασία Πατούση.
«Είναι χαρά μας να υποδεχτούμε τους Κύπριους τουριστικούς πράκτορες στα Σκόπια. Είναι σταθερή η προσήλωση μας στην εμβάθυνση των σχέσεων μας στην Κυπριακή αγορά καθώς και στην ανάπτυξη σε νέους προορισμούς. Ήταν ένα θαρραλέο βήμα από την πλευρά μας η πραγματοποίηση αυτού του εκπαιδευτικού ταξιδιού στα Σκόπια, όμως αφήσαμε στην άκρη τις πολιτικές προεκτάσεις και αφοσιωθήκαμε στην ταξιδιωτική προσέγγιση ενός άγνωστου προορισμού για την Κύπρο, προβάλλοντας τις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε εκεί. Έχοντας πια μόνιμο αντιπρόσωπο της People of The World στα Σκόπια την κα Kristina Spasikj, μας δίνεται η δυνατότητα να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας στην γειτονική χώρα. Θέλω να ευχαριστήσω την Parkland Hospitality και προσωπικά τον Παναγιώτη Κολοκάθη για την καθοριστική συμβολή τους στην πραγματοποίηση αυτού του ταξιδίου. »
Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε η Parkland Hospitality στο εστιατόριο FOUR και επιμελήθηκε ο Σεφ Λευτέρης Δαλαγιώργος, απηύθυναν χαιρετισμό εκ μέρους της Ελληνικής Πρεσβείας στα Σκόπια, η Υπεύθυνη Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Μπέτυ Λάρδα και ο Σύμβουλος Επικοινωνίας κ Κωνσταντίνος Προκάκης.
Ήταν το 7ο εκπαιδευτικό ταξίδι που διοργάνωσε τα τελευταία χρόνια το People of the world, το οποίο συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά επεκτείνοντας το δίκτυο των πωλήσεών του με άμεση παρουσία σε Ελλάδα, Κύπρο, Σκόπια, Βουλγαρία και Σερβία και έμμεση σε 4 επιπλέον χώρες, και έχει διευρύνει την απευθείας σύναψη συμφωνιών με περισσότερα από 2800 ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Κύπρο και Ιταλία δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες της τουριστικά γραφεία να έχουν πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο ξενοδοχείων με εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον με ένα οργανωμένο τμήμα ομαδικών κρατήσεων εξυπηρετεί έναν μεγάλο αριθμό τουριστικών γραφείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments