Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Για το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Mentor Travel Specialist, η Σκιάθος και η Σκόπελος είναι δυο πολύ σημαντικοί προορισμοί στο καλοκαιρινό του πρόγραμμα. Γι’ αυτό και από νωρίς φέτος έχει επενδύσει στα δυο αυτά νησιά αρκετά χρήματα, εξασφαλίζοντας δωμάτια σε ξενοδοχεία και καταλύματα διαφόρων κατηγοριών, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πελάτες του τη δύσκολη περίοδο του Ιουλίου και του Αυγούστου, όταν δύσκολα θα βρίσκεις δωμάτιο στα νησιά λόγω της έντονης ζήτησης από το εξωτερικό.
Το Mentor Travel Specialist, έχει ετοιμάσει πενθήμερα προγράμματα για τη Σκιάθο και την Σκόπελο που θα αναχωρούν κάθε Σάββατο, συν δυο έκτακτες αναχωρήσεις που θα γίνουν Τετάρτη εντός του Αυγούστου. Το πακέτο περιλαμβάνει μετάβαση με το πλοίο της γραμμής, διαμονή σε καταλύματα που ο ενδιαφερόμενος επιλέγει μέσα από μια γκάμα ανάλογα με τα γούστα του και τις οικονομικές του δυνατότητες και συνοδός του γραφείου για να βοηθά και να δίνει λύσεις σε παν ενδεχόμενο. Για τους πιο απαιτητικούς μπορεί να δημιουργηθεί πακέτο που να περιλαμβάνει τη Σκιάθο και την Σκόπελο, για να ανακαλύψετε δυο υπέροχα νησιά με δικά τους χαρακτηριστικά σε ένα μόνο ταξίδι. Επίσης το Mentor Travel Specialist σε συνεργασία με ντόπιες επιχείρησες, προτείνει διάφορες δραστηριότητες στη Σκιάθο, από μπάνιο σε μικρές παραλίες που φτάνεις με σκάφος μέχρι περιήγηση με άλογα στο εσωτερικό του νησιού.
Για να γίνουν όλα αυτά κατανοητά, το Mentor Travel Specialist διοργάνωσε τις προηγούμενες μέρες το πρώτο του εκπαιδευτικό ταξίδι στη Σκιάθο και την Σκόπελο. Σ΄αυτό κάλεσε ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων με τα οποία συνεργάζεται από την Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, για να τους δείξει τον προορισμό και τι ακριβώς παρέχει στα τουριστικά του πακέτα. Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν εκπρόσωποι από 25 περίπου τουριστικά γραφεία σε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι που ομολογουμένως ήταν πολύ κεφάτο και εξαιρετικά οργανωμένο.
Το εκπαιδευτικό ταξίδι συνόδευσαν και οι τρεις δημιουργοί του Mentor Travel Specialist, ο Βελισσάριος Χωρινός, ο Σάββας Βαρικιάν και ο Πασχάλης Γιαμαλής.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε επισκέψεις σε ξενοδοχεία και καταλύματα που θα διαμείνουν όσοι επιλέξουν τα προγράμματα του Mentor Travel Specialist, βόλτες στα σοκάκια της Σκιάθου και της Σκοπέλου μπάνιο σε όμορφες παραλίες και γνωριμία με τη νυχτερινή ζωή των δυο νησιών. Στη Σκόπελο τους επισκέφτηκε ο Δήμαρχος του νησιού Σταμάτης Περίσσης, με τον οποίο συζήτησαν διάφορα θέματα για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού και τον ρόλο των τουριστικών γραφείων.
Για τους συμμετέχοντες αυτό το εκπαιδευτικό ταξίδι ήταν μια ευχάριστη παρένθεση πριν στα γραφεία τους ξεκινήσει η έντονη κίνηση του καλοκαιριού.

 

 

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments