Κείμενο – φωτογραφία: Omorfa Taxidia

Καθώς για το Mentor Travel Specialists η εκπαίδευση των συνεργατών του είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, πραγματοποίησε ένα ακόμη εκπαιδευτικό ταξίδι, το τρίτο από την αρχή της χρονιάς, ενώ έπονται άλλα δυο τις προσεχείς μέρες. Αυτή τη φορά προορισμός ήταν η Ρόδος, που αποτελεί νέα προσθήκη στο πλούσιο εκδρομικό πρόγραμμα του Mentor Travel Specialist.
Οι τριάντα και πλέον συμμετέχοντες στο εκπαιδευτικό ταξίδι, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα βασικότερα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Ρόδου, να επισκεφτούν τη συναρπαστική Λίνδο, και να επιθεωρήσουν ξενοδοχεία που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Mentor.
Κάποιοι βρήκαν το χρόνο να κάνουν μια βουτιά στη θάλασσα, αφού έμειναν στο παραθαλάσσιο Mediterranean Hotel στην πόλη της Ρόδου, ενώ διασκέδασαν σε γνωστό μπαρ της παλιάς πόλης καθώς η νυχτερινή διασκέδαση αποτελεί πλέον παράδοση στα εκπαιδευτικά ταξίδια του Mentor. Άλλωστε για τους τουριστικούς πράκτορες ξεκινά η καλοκαιρινή περίοδος και οι περισσότεροι θα σηκώσουν κεφάλι μετά το δεκαπενταύγουστο.
Το ταξίδι συνόδευσαν από το Mentor ο Βελισσάριος Χωρινός και ο Σάββας Βαρικιάν, ενώ πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Ryanair που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Ρόδο τρεις φορές την εβδομάδα.
Για το καλοκαίρι το Mentor Travel Specialist έχει στο πρόγραμμα του πενθήμερα και εξαήμερα προγράμματα για τη Ρόδο με απευθείας αεροπορική μετάβαση και γκάμα ξενοδοχείων για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στα γούστα και τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments