Έχοντας εδώ και χρόνια μεγάλη δραστηριότητα στο Βελιγράδι σε επίπεδο χονδρικής και σχολικές εκδρομές, το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Herodotus Tours εδώ και μερικούς μήνες δημιούργησε τα δικά του εκδρομικά προγράμματα προς την σερβική πρωτεύουσα. Πρόκειται για τετραήμερες οδικές εκδρομές σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Έτσι οργάνωσε πριν μερικές μερες και το πρώτο του εκπαιδευτικό ταξίδι στην «Λευκή Πόλη» προκειμένου ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων της Βόρειας Ελλάδας να γνωρίσουν τον προορισμό και τις υπηρεσίες που προσφέρει το Herodotus Tours. Η μετάβαση έγινε με ένα από τα ιδιόκτητα λεωφορεία του Herodotus και η διαμονή στα Design ξενοδοχεία Queens Astoria και Mr. President.
Κατά την τριήμερη παραμονή τους, οι τουριστικοί πράκτορες ξεναγήθηκαν στο Βελιγράδι, επισκέφτηκαν τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται το Herodotus Tours, έκαναν τις βόλτες του στο κέντρο της πόλης και γνώρισαν την έντονη νυχτερινή ζωή της σερβικής πρωτεύουσας.
Την αποστολή συνόδευε εκ μέρους του Herodotus ο Ηλίας Παναγιωτίδης, αρχηγός – ξεναγός ήταν ο Άγγελος Τζίντζηρας και οδηγός ο Στάθης Κουρτίδης.
Με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε η προετοιμασία του επόμενου εκπαιδευτικού το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments