Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά ταξίδια διοργάνωσε τις προηγούμενες μέρες το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Dion Tours/Red Elephant. Προορισμός ήταν το Kάιρο στον οποίο το Dion Tours/Red Elephant ειδικεύεται, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες στους εκδρομείς – πελάτες του, με αναχωρήσεις καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Στο ταξίδι συμμετείχαν ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων από τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Αθήνα και την Καλαμάτα.
Στη διάρκεια της τριήμερης παραμονής τους, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πολλές πτυχές της Αιγυπτιακής πρωτεύουσας. Την πλούσια ιστορία της με επισκέψεις σε μουσεία, στις πυραμίδες και άλλα ιστορικά αξιοθέατα, αλλά και την σύγχρονη πλευρά με τις νέες πόλεις που αναπτύσσονται στις παρυφές του Καΐρου, που κάποια κομμάτια τους θυμίζουν… Ντουμπάι. Την τουριστική πλευρά με βόλτες στον Νείλο με σκάφος, με καμήλες στην έρημο και δείπνο σε σκηνές βεδουίνων, αλλά και την αυθεντική πλευρά εμπλεκόμενοι με τις δραστηριότητες των ντόπιων στις μη τουριστικές γειτονιές της αιγυπτιακής πρωτεύουσας.
Ήταν ένα ταξίδι που σε όλους άφησε δυνατές εντυπώσεις και εικόνες που θα θυμούνται για πολύ καιρό.
Οι συνεργάτες του DionTours/Red Elephant στο Κάιρο είναι εξαιρετικοί, ελληνόφωνοι, και χαρίζουν σ’ αυτούς που ταξιδεύουν με το συγκεκριμένο τουριστικό γραφείο μοναδικές συγκινήσεις πέρα από αυτά που αναφέρει το πρόγραμμα της εκδρομής.
Εκ μέρους του Dion Tours/Red Elephant το εκπαιδευτικό ταξίδι συνόδευσε ο εκ των ιδιοκτήτων Βασίλης Καλαθάς, ενώ αρχηγός ήταν η εξαιρετική Νίκη Πομάκη, στέλεχος του γραφείου.
Το ταξίδι ξεκίνησε από το lounge της Aegean στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” καθώς το fam trip πραγματοποιήθηκε με την ενεργό συμπαράσταση της Aegean η οποία συνδέει την Αθήνα με το Κάιρο καθημερινά. Εκ μέρους της Aegean το εκπαιδευτικό ταξίδι συνόδευσε η Μαρία Καζάζη στέλεχος του γραφείου της Θεσσαλονίκης.
Περισσότερο Κάιρο στα Omorfa Taxidia προσεχώς…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments