Με στόχο την προβολή της Πρέβεζας, ο τοπικός Δήμος σε συνεργασία με την εταιρεία CK Strategies, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) για δημοσιογράφους και ταξιδιωτικούς πράκτορες από την Ελληνική αγορά, για να γνωρίσουν την πανέμορφη θαλασσινή πολιτεία τους, το «νησί της Ηπείρου» και τα κρυφά διαμάντια της.
Όπως ήταν αναμενόμενο έφυγαν ενθουσιασμένοι από την πρωτότυπη βιωματική εμπειρία, αφού απόλαυσαν τη μοναδική θαλασσινή κουζίνα, ξεναγήθηκαν στην αρχαία Νικόπολη και στη βόλτα με το καΐκι γνώρισαν τα δελφίνια του Αμβρακικού και τους ψαράδες των νταλιανιών.
Η Πρέβεζα είναι η μοναδική πόλη που στην καρδιά της κρύβει μια αρχαία πολιτεία τη Νικόπολη, άριστα διατηρημένη.
Στο Σαιτάν Παζάρ και στα πλακόστρωτα δρομάκια της με τις βουκαμβίλιες έχει συγκεντρωμένα τα καλύτερα μεζεδοπωλεία και ταβέρνες με θαλασσινή κουζίνα. Άλλωστε ο Αμβρακικός είναι πλούσιος σε ψάρια κυρίως σε σαρδέλες, γαύρους, τσιπούρες και φαγκριά αλλά και γαρίδες με νοστιμιά θαυμαστή.
Διαθέτη επίσης χαρούμενη ατμόσφαιρα και μια θάλασσα υπέροχη με τη μεγαλύτερη συνεχόμενη παραλία μήκους 26 χιλιομέτρων με νερά γαλαζοπράσινα και ηλιοβασιλέματα μοναδικά.
Η Πρέβεζα έχει όλα τα δεδομένα να γίνει ο απόλυτος τουριστικός και γαστρονομικός προορισμός για κάθε εποχή του χρόνου.
Η πρωτοβουλία αυτή του Δήμου είναι η αρχή εντός προγράμματος ανάπτυξης του τουρισμού και διαμόρφωσης της τουριστικής και γαστρονομικής ταυτότητας της περιοχής.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments