Αποστολή: Πάνος Γεωργιάδης

Στη γοητευτική και απέραντη Ινδία βρίσκεται από χθες αποστολή τουριστικών πρακτόρων από την Ελλάδα. Όλοι τους συμμετέχουν σε εκπαιδευτικό ταξίδι που διοργανώνει το τουριστικό γραφείο Cosmorama σε συνεργασία με τις Τουρκικές Αερογραμμές. Μαζί τους και τα Omorfa Taxidia.
Οι τουριστικοί πράκτορες από την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Βέροια, Καβάλα, Κατερίνη και τις Σέρρες, θα έχουν την ευκαιρία κατά την οκταήμερη παραμονή τους στην Ινδία να γνωρίσουν από κοντά αυτόν τον συναρπαστικό προορισμό, αλλά και να επισκεφτούν τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία.
Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ταξίδι έχει την ονομασία “Χρυσό Τρίγωνο”, αφού οι επισκέψεις θα γίνουν σε ένα νοητό τρίγωνο μεταξύ της πρωτεύουσας Νέο Δελχί, Άγκρα και Τζαϊπούρ. Η αποστολή είχε την ευκαιρία χθες να απολαύσει επιπλέον και ένα City tour και γεύμα στην Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια της αναμονής της πτήσης προς Νέο Δελχί. Μια δωρεάν παροχή των Τούρκικων αερογραμμών σε όσους έχουν αναμονή ενδιάμεσων πτήσεων πάνω από δέκα ώρες.
Εκ μέρους του Cormorama την αποστολή συνοδεύουν η Νένα Παπαδοπούλου και η Σοφία Αλεξανδρίδου καθώς και η Ελένη Βραζιτίκου, υπεύθυνη μάρκετινγκ των Τουρκικών Αερογραμμών του γραφείο της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.
Περισσότερη Ινδία στα Omorfa Taxidia, προσεχώς…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments