Κείμενο – φωτογραφία: Omorfa Taxidia

Από το lounge της Aegean στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, ξεκίνησε σήμερα το εκπαιδευτικό ταξίδι που διοργανώνει το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Choice Travel, σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης και την Aegean. Προορισμός είναι η Ρόδος στην οποία ειδικεύεται εδώ και χρόνια το Choice Travel.
Η διευθύντρια του γραφείου Θεσσαλονίκης της Aegean στη Θεσσαλονίκη Ειρήνη Σιδηροπούλου και οι συνεργάτιδές της, υποδέχθηκαν στο lounge 40 περίπου άτομα που εκπροσωπούν τουριστικά γραφεία απ’ όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Ανάμεσα τους και ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Βύρων Θεολόγης.
Στο καλωσόρισμα της η κα Σιδηροπούλου αναφέρθηκε στην θέληση της Aegean να στηρίξει κάθε προσπάθεια που στόχο έχει στην ενίσχυση του τουρισμού, των προορισμών και την διεύρυνση της τουριστικής περιόδου. “Είμαστε κοντά σε σας και τους προορισμούς, στα εύκολα και στα δύσκολα, ώστε να ξεπερνάμε τα προβλήματα και να συνεχίζουμε” είπε η κα Σιδηροπούλου
Στον δικό της χαιρετισμό η Πόπη Ξυνοπούλου εκ των ιδιοκτητριών του Choice αποκάλυψε πως και φέτος η Ρόδος αναδείχθηκε ο αγαπημένος προορισμός των Βορειοελλαδιτών, καθώς με το Choice ταξίδεψαν από την αρχή της χρονιάς πάνω από τρεις χιλιάδες άτομα. “Ευχαριστούμε την Aegean” είπε η κα Ξυνοπούλου, “καθώς στις δύσκολες στιγμές τις μέρες των πυρκαγιών στη Ρόδο μας στήριξε και ήταν δίπλα μας”.
Στον δικό του χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Θεολόγης, επανέλαβε για μια ακόμη φορά πως “η Ένωση νοιάζεται και για την επιμόρφωση των μελών της στους προορισμούς και γι΄αυτό συμμετέχει στη διοργάνωση εκπαιδευτικών ταξιδιών (το δεύτερο για φέτος)”.
Ήδη η αποστολή έφτασε στη Ρόδο και απολαμβάνει τις ανέσεις του πεντάστερου ξενοδοχείου Rodos Palace. Το βράδυ θα ακολουθήσει εκδήλωση με την συμμετοχή φορέων του νησιού, για την ενημέρωση των τουριστικών πρακτόρων για το πρόγραμμα “Ρόδος 5-0” και για το πως συμβάλει στην επέκταση της περιόδου στο Νησί των Ιπποτών.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments