Κείμενο – φωτογραφίες: Εύα Τσαουσίδου

Το Athos Hellas ψήφισε Πάρο, η Astra Airlines έδωσε άμεση αεροπορική πρόσβαση Θεσ/νίκη – Πάρο και το πρώτο 4ημερο famtrip έγινε πραγματικότητα. Με προσκεκλημένους 34 ταξιδιωτικούς πράκτορες από Μακεδονία και Θεσσαλία, το νησί της Πάρου προτίθεται να μυρίσει Β.Ελλάδα το καλοκαίρι.

Είναι ένας προορισμός για όλες τις ηλικίες που διευκολύνεται με την απευθείας αεροπορική σύνδεση από τη συμπρωτεύουσα δίνοντας περισσότερο χρόνο στον προορισμό και όχι στη μετάβαση. Ένα νησί που παρουσιάζει έντονη τουριστική κίνηση τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, καλεί πλέον τον επισκέπτη να το επισκεφθεί μέχρι και 1 Οκρωβρίου, με 4 πτήσεις την εβδομάδα με την Astra Airlines, όπως μας ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της στο εκπαιδευτικό αυτό ταξίδι, Στέλιος Μηλεούνης. Το πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο Βελισσάριος Χωρινός με το Σάββα Βαρικιάν και το Θεόδωρο Νούτσια, συμπεριλάμβανε ποικιλία καταλυμάτων για όλα τα γούστα και βαλάντια. Από μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, σε ξενοδοχεία εντός των οικισμών, studios αλλά και ιδιωτικές βίλες. Οι πράκτορες εκτίμησαν ιδιαίτερα τους χώρους φιλοξενίας, καθώς η έμπρακτη ανακαίνισή τους δείχνεις πως οι Παριανοί επιθυμούν να αυξήσουν τον αριθμό των τουριστών.

Οι τουριστικοί πράκτορες γνώρισαν το νησί με ήλιο και βροχή και περιηγήθηκαν από την κοσμοπολίτικη Νάουσα, στο λιμάνι της Χώρας Παροικιά, ξεναγήθηκαν σε γραφικά χωριουδάκια με συντροφιά την Ελένη, εκπρόσωπο του δήμου, γεύτηκαν τις τοπικές λιχουδιές και θαύμασαν την ελιτίστικα γοητευτική Αντίπαρο. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Μάρκο Κωβαίο και αντιδήμαρχο Χριστόφορο Χρήστου εκθειάζοντας τις ομορφιές του τόπου τους και τις νοστιμιές παραθέτοντας παραδοσιακό δείπνο.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η εκδρομή στην μαγευτική Αντίπαρο με νησιώτικους μεζέδες, μια βουτιά στα γαλαζοπράσινα νερά και ένα εις το επανιδείν σε ένα νησί που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments