Ένα πολύ σημαντικό θέμα μας καταγγέλλει ξενοδόχος της Θεσσαλονίκης και έχει να κάνει με την ανεξέλεγκτη στάθμευση των Ταξί που πολλές φορές μπλοκάρει όλο το κέντρο της πόλης.

Διαβάστε την καταγγελία:
Ονομάζομαι Βασίλης Μαργαριτόπουλος και είμαι ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Tourist όπου στεγάζεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Μητροπόλεως!

Επικοινωνώ μαζί σας καταγγέλλοντας ένα πολύ σοβαρό γεγονός που συμβαίνει στο κέντρο της πόλης μας! Οι οδηγοί ταξί κλείνουν μονίμως την οδό Μητροπόλεως σταθμεύοντας παράνομα στην αριστερή λωρίδα από την Βενιζέλου έως και την Κομνηνών! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο μονίμως καθημερινά όλες τις ώρες της ημέρας! Εμείς σαν ξενοδοχείο δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους επισκέπτες μας καθώς δεν μπορεί να παρκάρουνε στη θέση του ξενοδοχείου διότι είναι μονίμως κλειστή από ταξί!

Επικοινωνούμε καθημερινά με την τροχαία αλλά δεν δίνει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα! Οι οδηγοί ταξί θεωρούνε πλέον τσιφλίκι τους την Μητροπόλεως και πράττουν όπως θέλουν!!

Η τουριστική εικόνα της πόλης μας βλάπτεται από το συγκεκριμένο γεγονός και πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί μία λύση! Θεωρώ πως μέσα από το δικό σας site η ανάδειξη του συγκεκριμένου προβλήματος θα βοηθήσει στην κινητοποίηση των αρμοδίων αρχών για την επίλυση του!! Παραμένουμε στην διάθεση σας.

Με εκτίμηση Βασίλης Μαργαριτόπουλος
ΣΣ Η φωτογραφία είναι από το αρχείο των Όμορφων Ταξιδιών

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments