Ένταση μεταξύ Ελλήνων εκδρομέων επικράτησε χθες στα σύνορα Σερβίας και Βόρειας Μακεδονίας. Σύμφωνα με καταγγελίες που δεχθήκαμε από τουριστικούς πράκτορες, οδηγούς και αρχηγούς εκδρομών, ήταν η ώρα που τα γκρουπ επέστρεφαν στην Ελλάδα από τις εκδρομές τους, κυρίως στο Βελιγράδι και τη Βουδαπέστη. Είχε σχηματιστεί στον συνοριακό σταθμό ουρά από 30 περίπου ελληνικά τουριστικά λεωφορεία που υπομονετικά περίμεναν να έρθει η σειρά τους για τις διαδικασίες για να περάσουν τα σύνορα. Ξαφνικά εμφανίστηκε ένα τουριστικό λεωφορείο με ελληνικές πινακίδες που προσπέρασε όλη τη σειρά και αφού καβάλησε μια νησίδα (φώτο) μπήκε μπροστά από όλα τα άλλα.
Όπως μας καταγγέλλουν κάποιοι από αυτούς που ήταν εκεί, ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον οδηγό του λεωφορείου αλλά αυτός απαντούσε με ειρωνικό και προκλητικό τρόπο, κάνοντας την κατάσταση να ξεφεύγει. Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα καταγγελίες και βίντεο που μας έστειλαν, το ίδιο έκαναν και κάποιοι επιβάτες μέσα από το συγκεκριμένο λεωφορείο. Όταν κάποιοι στάθηκαν μπροστά στο λεωφορείο για να το εμποδίσουν να περάσει αυτό κινήθηκε και τους απώθησε με τρόπο επικίνδυνο, πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες. Όταν τελικά ζητήθηκε η συνδρομή της σερβικής αστυνομίας, η απάντηση ήταν πως είχαν εντολή να τους αφήσουν να περάσουν πρώτοι.
Κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες για το ποιοι ήταν οι επιβάτες αυτού του λεωφορείου. Στο παρμπρίζ μια πινακίδα έγραφε Διεθνής Ένωση Αστυνομικών αλλά σύμφωνα με άλλες καταγγελίες ήταν τα μέλη μιας τοπικής Ένωσης Αστυνομικών ενός νομού της Μακεδονίας που με τις οικογένειες τους πήγαν εκδρομή στο Βελιγράδι.
Αυτά και άλλα πολλά μας καταγγέλλουν από το πρωί τουριστικοί πράκτορες, οδηγοί και αρχηγοί εκδρομών ενώ έφτασε και μια έγγραφη καταγγελία την οποία παραθέτουμε.
Την υπογράφει ο Σάκης Τριανταφύλλου.
Διαβάστε την:
«Χθες αφού φθάσαμε στα Σερβοσκοπιανά σύνορα και ήδη περιμένοντας δύο ώρες στον τελωνειακό έλεγχο ξαφνικά έρχεται το λεωφορείο του πρακτορείου LA TRAVEL από τη Θεσσαλονίκη από το πουθενά και αφού πέρασε 25 λεωφορεία τουλάχιστον, πήγε με το έτσι θέλω και μπήκε στη σειρά ελέγχου αγνοώντας και κλέβοντας στην ουσία τη σειρά όλων μας.. και λέγοντας μάλιστα προκλητικά ότι έχει δώσει 100 ευρώ “λαδάκι” για να περάσει…. Το τι έγινε από τουλάχιστον 200 εξαγριωμένα άτομα δε περιγράφεται… Άγιο είχε ο ΟΔΗΓΟΣ του ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟΥ που δεν τις έφαγε…
Στο παρμπρίζ του λεωφορείου αναγράφονταν η Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών όπου με την ιδιότητα αυτή αγνόησε εσκεμμένα 1500 άτομα και τα 25 λεωφορεία…. Εάν πραγματικά είναι αυτό το πρόσωπο της Ελληνικής αστυνομίας πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα. Θύμισε άλλες εποχές…εποχές χούντας.. Επίσης να καταγγείλουμε ότι υπήρχαν “Αστυνομικοί” που μέσα από το λεωφορείο τους όπου χλεύαζαν και χειρονομούσαν τον κόσμο που αντέδρασε στην αλητεία τους…. Απειλούσε να προπηλακίσει τους πάντες και έσπρωξε με το λεωφορείο ένα ηλικιωμένο κύριο από τη Λάρισα που στάθηκε εμπόδιο μπροστά λεωφορείο για μην κλέψει τη σειρά από τόσο κόσμο που περίμενε καρτερικά για να περάσει τα σύνορα…
Τονίζω ότι αν είναι αυτό το πρόσωπο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ : ζήτω που καήκαμε
Όποιος θελήσει περισσότερες πληροφορίες ας επικοινωνήσει μαζί μου».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments