Το άρθρο που ανεβάσαμε πριν μερικές μέρες με τίτλο “Το ¨Τσίρκο η Ελλάς” ταξιδεύει στις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού!” (Δείτε εδώ: http://omorfataxidia.gr/gnomi-apopsi/%C2%A8tsisko-ellas-taxidevi-stis-touristikes-ekthesis-tou-exoterikou/) προκάλεσε μεγάλη αίσθηση καθώς το πρόβλημα είναι πλέον πολύ μεγάλο. Δεκάδες άτομα επικοινώνησαν μαζί μας, οι περισσότεροι για να μας αναφέρουν την δική τους εμπειρία από την παρουσία της Ελλάδας στις τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού.
Λάβαμε και μια επιστολή από Έλληνα μόνιμο κάτοικο Μονάχου που μας εξιστορεί την περιπέτεια του από συμμετοχή σε έκθεση του Μονάχου της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τα στοιχεία του αποστολέα είναι στη διάθεση μας ωστόσο ο ίδιος δεν επιθυμεί να δημοσιευτούν.

Διαβάστε:

“Κάθε χρόνο γίνεται στο Μόναχο η “Ημέρα Ελληνοβαυαρικής Φιλίας”. Εγώ έχω εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών στο Μόναχο και περίπου 7-10 μέρες πριν την ημέρα της εκδήλωσης με πήρε τηλέφωνο περιφερειακή σύμβουλος της Πελοποννήσου και με ρώτησε λεπτομέρειες επειδή θα τους ενδιέφερε να πάρουν μέρος. Επειδή δεν διοργανώνω εγώ την εκδήλωση, την έφερα σε επαφή με τους διοργανωτές και παρενέβην προσωπικά έτσι ώστε να δεχτούν να τους παραχωρήσουν ΔΩΡΕΑΝ χώρο έστω και την τελευταία στιγμή.

Με πήρε τηλέφωνο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για να με ρωτήσει διαφορές λεπτομέρειες όπως αν μπορούσαμε να βρούμε κάποιο εστιατόριο να ετοιμάσει εδέσματα για να τρατάρουν τον κόσμο κλπ.

Επίσης, μου ζήτησαν να τους καλύψω τηλεοπτικά για να κάνουν και ρεπορτάζ με τη συμμετοχή τους. Η παρουσία τους στην εκδήλωση από την οποία περνάνε περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι ήταν τραγική!!!

Περίπτερο-τσαντίρι, αφίσες κολλημένες πρόχειρα με σελοτέιπ, η κούτα που είχαν το έντυπο υλικό χρησιμοποιήθηκε ως βαρίδι για να στηρίξουν μια ομπρέλα, πιάτα με αποφάγια στο παρατημένο περίπτερο κλπ. Όλοι είπαν τα χειρότερα.

Καθ´ όλη τη διάρκεια της ημέρας ήθελαν βίντεο και συνεντεύξεις με όποιον επίσημο περνούσε από το χώρο της εκδήλωσης κλπ. Ετοίμασα το τηλεοπτικό υλικό, το έστειλα στην περιφερειακή σύμβουλο η οποία φρόντισε να προβληθεί και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού της πόλης της Πελοποννήσου όπου ζει μόνιμα,( είναι συν τοις άλλοις, διευθύντρια του Europe Direct που έχει έδρα αυτή την πόλη και εργάζεται και στην Επιχείρηση Ύδρευσης), μου είπε να της στείλω το τιμολόγιο, με διαβεβαίωσε γραπτώς μέσω mail ότι θα φροντίσει να πληρωθεί το τιμολόγιο αλλά μετά από 1 χρόνο και 9 μήνες το τιμολόγιο παραμένει ανεξόφλητο. Σε εξώδικο που έστειλα στην Περιφέρεια δεν πήρα καμία απάντηση. Δυστυχώς, τέτοιοι αεριτζήδες και τέτοιοι χαβαλέδες είναι. Στα γερμανικά site ήταν φόρα παρτίδα οι φωτογραφίες με τα αποφάγια στο περίπτερο με τίτλο “Θεοί και σουβλάκια”. Ξεφτιλισμένοι άνθρωποι που ξεφτιλίζουν μια ολόκληρη χώρα. Η ντροπή της Πελοποννήσου είναι! Σκορπάνε λεφτά για να κάνουν το χαβαλέ τους και τα ταξιδάκι τους και αντί να πούνε ευχαριστώ σε όσους τους βοήθησαν, τους φοράνε φέσι. Προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να το αφήσω έτσι. Θα τους κυνηγήσω δικαστικά και ας μου κοστίσει παραπάνω. Αλλά θα βγει εις βάρος της περιφέρειας Πελοποννήσου καταδικαστική απόφαση από γερμανικό δικαστήριο. Ξεφτίλες από την κορυφή ως τα νύχια.
Σας στέλνω και μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε σε γερμανικό ταξιδιωτικό site με υπότιτλο “Πιάτο σουβλάκι, ομπρέλα και Μύθοι”!”

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments