Από τον Γιώργο Κατσιμίχα λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

“Είμαστε οι ποδηλατάδες, μια τρελή παρέα που έχει πάθος με τα ποδήλατα και τα ταξίδια.
Αυτό που κάνουμε είναι να καταγράφουμε τα ποδηλατικά μας ταξίδια προσφέροντας χαλάρωση αλλά και γέλιο με τις διάφορες αστείες στιγμές που έχουμε, καθώς επίσης αναπαράγουμε και τις διάφορες ιστορίες που έχουν οι περιοχές όπου ταξιδεύουμε σε μικρά σκετσάκια.
Η εκπομπή μας είναι στο Youtube στο κανάλι που ονομάζεται Ο ΝΟΥΜΠΑΣ και τα μέλη των Ποδηλατάδων είναι ο Γιώργος Κατσιμίχας, ο Γεράσιμος Δελλαπόρτας και ο Βαγγέλης Αντώνωφ με μοντάζ – διεύθυνση φωτογραφίας Γιώργου Κατσιμίχα και παραγωγή Noumpas Productions
Έχουμε εξερευνήσει πολλές περιοχές όπως το λιμάνι του Πειραιά, το Αλσος Χαϊδαρίου μέχρι και τον Σκαραμαγκά, την Καστέλλα, τα κρυμμένα τοπία της Αγίας Βαρβάρας, έχουμε ανέβει την Γέφυρα της Cosco, τον Προφήτη Ηλία, το Ποικίλο όρος μέχρι την Πετρούπολη και έχουμε ταξιδέψει ακόμα και στο όμορφο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στην παραθαλάσσια πόλη του Τολού.
Μέσα από τα επεισόδια μας σκοπός μας είναι να δείξουμε τις κρυμμένες ομορφιές που έχουν όλες οι περιοχές και κυρίως των δυτικών προαστίων αλλά παράλληλα προσφέροντας και διάφορες πληροφορίες της κάθε περιοχής.
Στις επόμενες σεζόν που έρχονται ο σκοπός μας είναι να βγούμε και εκτός Αττικής, δείχνοντας ακόμα και όλη την Ελλάδα !!!

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments