Επιτολή διαμαρτυρίας μας έστειλε ο Αναστάσιος Μπαμπάτσης, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου δωδεκάμηνης λειτουργίας στη Νάουσα. Διαμαρτύρεται για την κατάσταση που έχουν περιέλθει τα 12μηνης λειτουργίας ξενοδοχεία, βλέπει ευνοϊκότερη μεταχείριση των εποχικών ξενοδοχείων σε βάρος των 12μηνης λειτουργίας, ενώ εκφράζει οργή και απογοήτευση για κυβέρνηση και συνδικαλιστικά σωματεία.

Διαβάστε την:

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ 12ΜΗΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ;
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ;
ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ;

ΟΣΟ αφορά τα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 12μηνης ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ τα ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΛΛΑ στην ουσία ΚΛΕΙΣΤΑ ΗΤΑΝ, ΑΦΟΥ με ΚΛΕΙΣΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ κέντρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ με ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ νόμους ΧΩΡΙΣ Χριστούγεννα, ΧΩΡΙΣ ΠΑΣΧΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ κτλ δεν υπήρχε άνθρωπος.
Και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ η επιτροπή ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΩΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ δεν ΣΥΝΕΤΡΕΧΕ λόγος ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ καθώς με ΤΟΣΑ μέτρα τα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ θα ΗΤΑΝ άδεια.
Άραγε ΤΩΡΑ που θα ΑΝΟΙΞΟΥΝ τα 6μηνης ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ θα ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ λόγος ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ που θα ΕΡΘΟΥΝ ξένοι επισκέπτες;

Δεν θέλουμε να φανταστούμε τον διαχωρισμό 6μηνης και 12μηνης ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΣΟ αφορά τα πακέτα στήριξης καθώς ΕΙΝΑΙ γεγονός ΟΤΙ τα 12μηνης ΕΙΝΑΙ τα πιο αδικημένα ΑΠΟ τα 6μηνης.

Το ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ τα πακέτα στήριξης ΕΧΟΥΝ μεγάλη βαρύτητα για παράδειγμα, αν ΕΙΝΑΙ οι επιχειρήσεις ΚΛΕΙΣΤΕΣ με ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ με τις ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΕΣ που ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ. Στην ουσία και οι 2 κατηγορίες ΕΙΝΑΙ προβληματικές ΑΛΛΑ αυτές που θα ΠΑΡΟΥΝ περισσότερα είναι οι ΚΛΕΙΣΤΕΣ με ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΕΡΣΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΡΩΤΑ τα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ που ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΤΑ και ΜΕΤΑ την κατακραυγή ΕΚΛΕΙΣΑΝ τα 12μηνης που ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΑΝΟΙΧΤΑ.

Θέλουμε γενναίες διαγραφές ΧΡΕΩΝ.ΟΥΤΕ παρατάσεις, ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΟΥΤΕ δάνεια. Θέλουμε Από τη ΔΕΗ τον ΟΤΕ την ΕΥΔΑΠ και ΟΛΑ τα δημόσια ταμεία διαγραφές. Επίσης να μην ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΜΙΑ επιτροπή ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΩΝ, βουλευτών υπουργών ΗΜΕΤΕΡΩΝ κτλ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ΒΑΛΟΥΜΕ πλάτη. ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ο πρωθυπουργός ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πλάτη.
Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ανώτερα βία και δεν ΕΙΜΑΣΤΕ εμείς ΑΥΤΟΙ οι κοινοί θνητοί που θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ το μάρμαρο.
Η ευρωπαϊκή ΕΝΩΣΗ ΕΣΤΕΙΛΕ χρήματα σε ΟΛΑ τα κράτη Μέλη της ΑΠΟ τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης που ΕΠΡΕΠΕ να δοθούν σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις κοινώς στους πολίτες της.
Αντ´αυτου η Ελληνική κυβέρνηση ΠΗΡΕ τα χρήματα και τα δίνει με τη μορφή δανείων και ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΩΝ προκαταβολών, κοινώς μας κοροϊδεύει.
Αλήθεια η Ευρώπη ΓΙΑΤΙ δεν τα έδωσε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στο ΑΦΜ του καθενός χωρίς την παρέμβαση της άχρηστης και ανίκανης Ελληνικής Κυβέρνησης ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ σε ΑΛΛΑ κράτη μέλη;

Το ίδιο ΕΓΙΝΕ και με το ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΣΠΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, όπου δόθηκαν ΠΟΛΛΑ και μεγάλα ΠΟΣΑ σε λίγους και οι περισσότεροι έμειναν ΑΠΕΞΩ.

ΟΛΟΙ μιλούν εκ τους ασφαλούς ΠΑΝΤΑ. Για ΑΥΤΟ τους ΒΛΕΠΕΙΣ παντού σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ στολισμένους βαμμένους χαμογελαστούς, ΓΙΑΤΙ οι ίδιοι ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ από τον χορό.

ΟΤΑΝ βλέπεις ΟΤΙ σε εκπροσωπούν τα ίδια ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ενώσεις ΕΟΤ ΠΟΞ ΠΟΕΣΕ ΓΣΕΒΕ κτλ με την ίδια κοινή γραμμή με την εκάστοτε κυβέρνηση, ΤΟΤΕ πραγματικά δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να περιμένεις ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΣΟ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΩΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ,ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ.

Απαιτούμε να δοθούν άμεσα γενναία πακέτα στήριξης επανεκκίνησης στα 12 ΜΗΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ξενοδοχεία, ΟΠΩΣ θα δοθούν στην ΕΣΤΙΑΣΗ.

Προτείνω ομαδικές μαζικές πρόσφυγες κατά του κράτους ΩΣΤΕ η δικαίωση να ΕΡΘΕΙ μια ΩΡΑ νωρίτερα.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΩΣ ΕΔΩ.

Με εκτίμηση και σεβασμό

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΤΣΗΣ

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments