Στη διενέργεια τριών συμφωνιών που έχουν ως στόχο τη μεγιστοποίηση της προβολής και παρέμβασης της πλατφόρμας TRIP2ATHENS στις διεθνείς και εγχώριες αγορές του τουρισμού, προχώρησε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας.
Στο πλαίσιο αυτό ο νέος επίσημος ηλεκτρονικός τουριστικός οδηγός της Αθήνας και της Αττικής TRIP2ATHENS συνδέθηκε ήδη με την ψηφιακή πλατφόρμα της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Αττικής www.athensattica.gr, Ταυτόχρονα το TRIP2ATHENS εντάχθηκε στην πλατφόρμα DiscoverGreece.com της Marketing Greece η οποία θα προχωρήσει στην υλοποίηση διαδικτυακής καμπάνιας για την έτι περαιτέρω προώθηση της νέας ψηφιακής πλατφόρμας.
Η τρίτη συμφωνία επετεύχθη με τον κινεζικό ταξιδιωτικό όμιλο «BEIJING INTERNATIONAL BLOOM TRAVEL SERVICE CORP» και αφορά στην προώθηση της πλατφόρμας του Ξ.Ε.Ε. στην κινεζική αγορά δεδομένου ότι το TRIP2ATHENS παρουσιάζεται σε 7 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά, ρωσικά, κινέζικα). Υπογραμμίζεται ότι ο «BEIJING INTERNATIONAL BLOOM TRAVEL SERVICE CORP» εισήχθη στο χρηματιστήριο της Κίνας το 2016 έχοντας συστήσει θυγατρικές εταιρείες στο Hong Kong και στη Μεγάλη Βρετανία. Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω τουριστικός οργανισμός σε συνεργασία με το γραφείο τουρισμού Shanghai Workers’ International Travel Service Co.,Ltd. δημιούργησε τις πρώτες charter πτήσεις από τη Σαγκάη προς την Ελλάδα.
Οι παραπάνω ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκαν στο περιθώριο της εκδήλωσης για την : «παρουσίαση της συνεργατικής πλατφόρμας ηλεκτρονικών κρατήσεων, οργάνωσης ταξιδίων και επιχειρηματικής δικτύωσης στον τομέα του τουρισμού στην περιφέρειας Αττικής TRIP2ATHENS» στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo (φώτο).

Πείτε τη γνώμη σας

avatar