Συνεχίζονται οι περιηγήσεις σε βιομηχανικά κτήρια και μνημεία της Πελοποννήσου από την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΒΙ.Δ.Α. (Βιομηχανικά Δελτία Απογραφής)
Η ΒΙ.Δ.Α., μετά την επιτυχημένη πρώτη περιήγηση του Φεβρουαρίου και το έντονο ενδιαφέρον που επέδειξε το κοινό – λάτρεις της βιομηχανικής κληρονομιάς, αύριο Κυριακή 27 Μαρτίου, διοργανώνει εκ νέου μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ξενάγηση στα βιομηχανικά μνημεία της Αργοναυπλίας,
Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΒΙ.Δ.Α. (Βιομηχανικά Δελτία Απογραφής www.vidarchives.gr), έχει στόχο να καταγράψει, να διασώσει (σε φυσική ή ψηφιακή μορφή), να προβάλει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό και την Πολιτεία και εν τέλει να συμβάλει στη διατήρηση της ελληνικής βιομηχανικής κληρονομιάς και στην ανάπτυξη ενός πρωτότυπου τουριστικού προϊόντος σε ένα μεγάλο εύρος ανάλογων προορισμών.
Η περιήγηση σε επιλεγμένα βιομηχανικά μνημεία θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο και διαρκεί περίπου 3 ώρες, όπου θα παρουσιαστεί μέσω των διηγήσεων της ξεναγού Ματίνας Χουντάλα και μέσω οπτικοακουστικού υλικού, η τοπική ιστορία της βιομηχανίας.
Η περιήγηση αφορά και επισκέπτες του Ναυπλίου, λάτρεις της βιομηχανικής αρχαιολογίας, οι οποίοι επιβεβαιώνοντας την συμμετοχή τους θα τελειώσουν το τριήμερο τους με ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον τρόπο.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments