Το κορυφαίο ξενοδοχείο της χώρας (Top Greek Hotel 2017) θα βραβευθεί στα Greek Hospitality Awards 2017, όπου θα απονεμηθούν συνολικά 62 επιμέρους βραβεία σε 4 θεματικές κατηγορίες. Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards 2017 έρχεται να επιβραβεύσει την αριστεία στο χώρο των Ελληνικών Ξενοδοχείων, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία μετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης αλλά και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση των ψήφων τους 60/40.
Η ανάδειξη των αρίστων της ελληνικής ξενοδοχίας, μέσα από τα Greek Hospitality Awards, έχει ως στόχο να αποτελέσει ένα κομβικό εργαλείο marketing για τον κλάδο, με εμβέλεια όχι μόνο εσωτερική, αλλά και διεθνή. Σκοπός των βραβείων Greek Hospitality Awards 2017 είναι να προσελκύσουν συμμετοχές από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας που πρωτοπορούν κάθε μία στο είδος της στο ξενοδοχειακό κλάδο.
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στα Greek Hospitality Awards 2017, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα κριτήρια βράβευσης και να συμπληρώσουν τη φόρμα υποβολής υποψηφιότητας μέχρι και την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 στο site hospitality.ethosawards.eu.
Τα βραβεία περιλαμβάνουν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: “Top Greek Hotel 2017” και 4 βασικές κατηγορίες:
1. BEST GREEK CITY HOTELS
2. BEST GREEK RESORTS
3. BEST GREEK HOTEL FACILITIES
4. SPECIAL AWARDS
Επίσης, θα απονεμηθούν επιπλέον 3 Distinctions τα οποία είναι:
Greek Hospitality Leader
Greek Hospitality Rising Star
Best Hotel Developer

 

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments