Με την παρουσία πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε το «Πάρκο των Χριστουγέννων», στο Αίγιο. Με πρόσωπα που έλαμπαν από χαρά και συγκίνηση, μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη βόλτα τους στο γιορτινό πάρκο, που έχει μετατραπεί σε ένα υπέροχο παραμυθένιο σκηνικό με κύριο θέμα τις περιπέτειες του Μολυβένιου Στρατιώτη και το οικουμενικό του μήνυμα για την αποδοχή στη διαφορετικότητα και τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης που παραμερίζει όλα τα εμπόδια.
Η έναρξη δόθηκε στο κέντρο του Αιγίου, με χαριτωμένους Μολυβένιους Στρατιώτες-τυμπανιστές να παρελαύνουν συνοδεία της Φιλαρμονικής Αιγίου, ανηφορίζοντας προς το Πάρκο και ξεσηκώνοντας τον κόσμο που από νωρίς είχε συγκεντρωθεί για να συμμετάσχει στη μεγάλη γιορτή.
Εκεί, το Ξωτικό καλωσόρισε τους επισκέπτες για να δώσει τη σειρά στην πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά, η οποία εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στη φετινή 5η διοργάνωση, με ιδιαίτερη μνεία στους χορηγούς αλλά και στους συνεργάτες και το διοικητικό συμβούλιο.

Το Πάρκο θα λειτουργεί μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή για όλες τις δραστηριότητες. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων βρίσκεται στην ιστοσελίδα: http://www.parkoxristougennon.gr.

Πείτε τη γνώμη σας

avatar