Το αερόστατο της ΔΕΘ ξεκίνησε χθες τη μακρά του περιοδεία προκειμένου να διαφημίσει την φετινή 81η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.
Το ταξίδι ξεκίνησε σε κεντρικό πάρκο της πόλης του Κιλκίς όπου οι κάτοικοι της περιοχής είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πως προετοιμάζεται μια πτήση αερόστατου και πως τελικά αυτό ανεβαίνει ψηλά χωρίς καμιά μηχανική υποστήριξη. Αν και οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν, το αερόστατο μετά από μερικές προσπάθειες ανέβηκε ψηλά και χάθηκε στον ορίζοντα.
Το αερόστατο της ΔΕΘ θα πετάξει σε συνολικά οκτώ πόλεις της Μακεδονίας. Σήμερα 31 Αυγούστου θα είναι στην Έδεσσα (στις 19:00 στην πλατεία Στογιαννάκη), την 1η Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στην Κοζάνη (την ίδια ώρα στην πλατεία Νίκης), στις 2 Σεπτεμβρίου στην Λάρισα (στις 19:00 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας), στις 3 του μήνα στην Κατερίνη (στις 19:00 στην πλατεία Ελευθερίας), στις 4 στην Καβάλα (στις 19:00 στην πλατεία Ελευθερίας) στις 5 Σεπτεμβρίου στην Βέροια (στις 19:00 στην Κεντρική Πλατεία της Βέροιας) και ολοκληρώνουν τη διαδρομή τους 6 Σεπτεμβρίου στις Σέρρες.
Η 81η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και οι διοργανωτές της υπόσχονται ότι θα είναι η πιο λαμπερή και ενδιαφέρουσα των τελευταίων ετών.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments