Για μία ακόμη χρονιά, τα μονοπάτια των κρασιών της Πιερίας οδηγούν στο πανέμορφο παραδοσιακό Ελατοχώρι. Εκει στις 17-18-19 Φεβρουαρίου για 4η χρονιά ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ελατοχωρίου, η Ομάδα Νέων του Ελατοχωρίου σε συνεργασία με τους οινοποιούς της Πιερίας υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας διοργανώνουν μια μοναδική γιορτή για τους Πιερικούς Οίνους.
Με στόχο τη σωστή προετοιμασία της εκδήλωσης και τον καλύτερο συντονισμό των συνδιοργανωτών πραγματοποιήθηκε σύσκεψη (φώτο)  με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου, στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Όπως, ανέφερε, η Αντιπεριφερειάρχης «στόχος μας είναι η ανάδειξη του εξαίρετου τουριστικού μας προϊόντος «παντρεύοντάς» το με ένα σημαντικό τοπικό προϊόν του πρωτογενή τομέα παραγωγής μας, που δεν είναι άλλο από τους εξαιρετικούς οίνους της Πιερίας».
Η εκδήλωση που έχει γίνει πλέον ένας πετυχημένος θεσμός, είναι ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το Ελατοχώρι που αποτελεί ένα θαυμάσιο τουριστικό προορισμό με το χιονοδρομικό του κέντρο και τα πανέμορφα καταλύματα που υπάρχουν στην περιοχή, μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων συντροφιά με τα εξαιρετικά τοπικά κρασιά από τα μικρά οινοποιεία της Πιερίας.
Στο Ελατοχώρι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους δημιουργούς των περίφημων οίνων της Πιερίας, να δοκιμάσουν τις νέες και τις παλαιές εσοδείες τους, να μιλήσουν μαζί τους και να συνδυάσουν τα κρασιά τους με τις τοπικές παραδοσιακές λιχουδιές.

Όσοι παραγωγοί τοπικών προϊόντων επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 4η Γιορτή (κρασιού) Πιερικών Οίνων (Π.Γ.Ε.) στο Ελατοχώρι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα, με την Έλλη Νανίτσου 6979344550 και τον Μίλτο Νικολάου 2351351120

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments