Την 1η Δεκεμβρίου ξεκινάει την λειτουργία του το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, μέλος του Wyndham Group Hotel, μίας από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες με παρουσία σε περισσότερα από 30 σημεία σε όλο τον κόσμο. Η επένδυση ολοκληρωτικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου θα ξεπεράσει στο σύνολό της τα 5 εκατομμύρια και αναμένεται επίσης να συμβάλλει στην ενίσχυση της απασχόλησης, καθώς θα απασχοληθούν άμεσα ή έμμεσα περισσότερα από 200 άτομα για την λειτουργία του ξενοδοχείου, τα οποία θα εκπαιδευτούν στα υψηλότερα πρότυπα της Wyndham.
Παράλληλα, το έργο θα δώσει πνοή και θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή του Κεραμεικού. Το Wyndham Grand Athens, στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, σταθμός Μεταξουργείο) θα διαθέτει 276 δωμάτια, 2.500τ.μ. χώρους για συνέδρια και εκδηλώσεις, καθιστώντας το ξενοδοχείο στις ισχυρές θέσεις του συνεδριακού τουρισμού στην Αθήνα. Ανάμεσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, θα περιλαμβάνονται επίσης εστιατόριο, μπαρ, spa κι ένα εντυπωσιακό roof top μπαρ-εστιατόριο 450τ.μ.,με πισίνα καταρράκτη και θέα 360° σε όλη την Αθήνα μέχρι και τη θάλασσα. Η θέση του ξενοδοχείου – μια ανάσα από τα πολιτιστικά ορόσημα της πόλης- το καθιστά ιδανικό προορισμό τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και για διακοπές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιβαλλοντική ευαισθησία της Wyndham Group Hotel αντικατοπτρίζεται μέσω του green policy που εφαρμόζεται στην κατασκευή, με χρήση eco friendly υλικών και led φωτισμού που συμβάλει στην κατά 30% εξοικονόμηση ενέργειας.
Υπενθυμίζεται ότι το έργο έχει αναλάβει η Zeus International, μία ελληνική εταιρία που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδρύματα και οργανισμούς, καθώς και υπηρεσίες ανάπτυξης και management σε ξενοδοχεία, όντας ήδη υπεύθυνη για τη λειτουργία ξενοδοχείων στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Κύπρο. Το Wyndham Grand Athens θα αποτελέσει την αφετηρία δράσης και δυναμικής παρουσίας της Zeus και εντός Ελλάδας. Επισημαίνεται ότι οι συντονισμένες ενέργειες από την έμπειρη ομάδα συνεργατών της Zeus International έχουν ήδη επιταχύνει τις εργασίες με αποτέλεσμα το άνοιγμα του ξενοδοχείου να έχει μεταφερθεί νωρίτερα, την 1η Δεκεμβρίου 2016, αντί για το 2017 που είχε αρχικά υπολογιστεί.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments