Το WineTourismGreece.com είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα, αποκλειστικά για τον οινοτουρισμό στην Ελλάδα. Βασικό της αντικείμενο είναι οι οινοτουριστικές εμπειρίες και η προώθηση τους με στόχο την κράτηση.
Ο επισκέπτης του WineTourismGreece.com έχει τη δυνατότητα να τις «φιλτράρει» με χρήση στοχευμένων και εξειδικευμένων επιλογών όπως η γεωγραφική περιοχή, το είδος του χώρου που λαμβάνει μέρος, το είδος της εμπειρίας, τις ποικιλίες που θέλει να περιλαμβάνονται, τους ιδιαίτερους τύπους κρασιού και άλλων… Αφού κάνει τις επιλογές του, η πλατφόρμα εμφανίζει εκείνες τις εμπειρίες που ικανοποιούν τα κριτήρια του δίνοντας του τη δυνατότητα για κράτηση με απευθείας συνεννόηση με τον διοργανωτή.
Στοχεύει κυρίως στους εισερχόμενους επισκέπτες είτε είναι στη χώρα τους και σχεδιάζουν τις διακοπές τους ή βρίσκονται ήδη στη χώρα μας και αναζητούν οινοτουριστικές δραστηριότητες. Στοχεύει μάλιστα στους πιο ενημερωμένους και απαιτητικούς οινόφιλους που αναζητούν ιδιαίτερες οινικές εμπειρίες.
Το WineTourismGreece.com αφορά στους διοργανωτές οινοτουριστικών εμπειριών, στα επισκέψιμα οινοποιεία, wine bar που οργανώνουν γευσιγνωσίες, εστιατόρια με σημαντική λίστα ελληνικών εμφιαλωμένων κρασιών και food&wine pairing εμπειρίες, ξενοδοχεία με οινική κατεύθυνση και δραστηριότητες, τουριστικά γραφεία κλπ.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments