Παρουσίαση του Βελιγραδίου ως τουριστικού προορισμού, θα γίνει στην Θεσσαλονίκη την προσεχή Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι. Τη διοργανώνει ο Οργανισμός Τουρισμού του Βελιγραδίου σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Σερβικής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και το ξενοδοχείο Mediterranean Palace, στους χώρους του οποίου θα γίνει η εκδήλωση.
Τη διοργανωτική ευθύνη της παρουσίασης έχει η εταιρία Tourism Plus, που μεταξύ άλλων ασχολείται με την προώθηση τουριστικών προορισμών.
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Πέγκας.
Η Θεσσαλονίκη και γενικότερα η Βόρεια Ελλάδα, αποτελεί εξαιρετική δεξαμενή άντλησης τουριστών για το Βελιγράδι. Πολλά είναι τα τουριστικά γραφεία της Θεσσαλονίκης που διοργανώνουν εκδρομές για το Βελιγράδι καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς καθώς αυτή η πόλη έχει ότι μπορεί να ευχαριστήσει έναν τουρίστα. Πολλά αξιοθέατα, εξαιρετικό καθημερινό πολιτισμό, καλές ξενοδοχειακές υποδοχές, shopping, έντονη νυχτερινή ζωή, κάλο φαγητό και λογικές τιμές. Το κυριότερο; Έχει πολύ φιλικό κλίμα για τους Έλληνες επισκέπτες καθώς οι Σέρβοι δεν ξεχνούν ποιοι τους συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες στιγμές τις πρόσφατης ιστορίας τους.
Αυτό το κύμα προσπαθεί να ενισχύσει ο Οργανισμός Τουρισμού του Βελιγραδίου με την εκδήλωση της Παρασκευής που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη, για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια.
Αμέσως μετά την παρουσίαση θα γίνουν B2B συναντήσεις ανάμεσα σε τουριστικούς πράκτορες και ξενοδόχους του Βελιγραδίου με τουριστικούς πράκτορες της Θεσσαλονίκης.
Την επόμενη μέρα, το Σάββατο, διπλά από τα άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη νέα Παραλία, θα βρίσκεται από τις 10πμ έως τις 6μμ μια μεγάλη κινητή μονάδα εντός της οποίας θα υπάρχουν όλα αυτά που θα προβάλουν το Βελιγράδι ως τουριστικό προορισμό Την μονάδα αυτή θα μπορούν να επισκεφτούν όσοι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται να γνωρίσουν καλύτερα το Βελιγράδι.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments