Το B2B Travel & MICE Event Athens 2024, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 1 και 2 Απριλίου. Το διοργανώνει η εταιρεία τουριστικού marketing Respond On Demand.
Το Β2Β Travel & MICE Event Athens, αποτελεί συνέχεια του B2B Travel & MICE Event Thessaloniki, διαγράφοντας μία επιτυχημένη 12ετή πορεία διοργάνωσης και ενίσχυσης του εισερχόμενου τουρισμού .
Για δύο μέρες (1 και 2 Απριλίου ) έχουν προσκληθεί και θα παραστούν στην Αθήνα – καλύπτοντας μόνοι τους το κόστος των αεροπορικών τους εισιτηρίων – εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων κυρίως από άλλες χώρες, προκειμένου να συναντηθούν με εκπροσώπους ελληνικών τουριστικών προορισμών και επιχειρήσεων για να διερευνήσουν τρόπους συνεργασίας.
Ήδη έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από : Αγγλία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Σουηδία, Ελβετία, ΗΠΑ και Τουρκία.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε ένα άκρως επαγγελματικό περιβάλλον σε συνεδριακή αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, με προκαθορισμένα ραντεβού των buyers με τους suppliers.
Οι buyers αφού ολοκληρώσουν τις συναντήσεις τους στην Αθήνα θα γνωρίσουν σε fam trip, που επιμελείται το τουριστικό γραφείο DNA TRAVEL, σε συνεργασία με την Respond On Demand την περιοχή του Μυστρά και την Μονεμβασιάς.
Οι θέσεις συμμετοχής των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων είναι περιορισμένες, προκειμένου να επιτευχθεί ένα άρτιο επαγγελματικό αποτέλεσμα των συναντήσεων.
Δηλώσεις συμμετοχής στο respondirector@gmail.com

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments