Ανανεωμένη και ενδυναμωμένη με subject-matter experts όλων των επιμέρους τομέων αξιολόγησης είναι η κριτική επιτροπή των Tourism Awards 2020, με πρόεδρο τη δημοσιογράφο Μάγια Τσόκλη.
Τα νέα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι αναλυτικά οι κ.κ.: Βαρβάρα Αυδή, Αντιπρόεδρος Historic Hotels of Europe – Ιδρύτρια Yades Greek Historic Hotels, Κυριάκος Κώτσογλου, Γενικός Διευθυντής Ξενοδοχειακού Ομίλου Caldera, Σπύρος Πέγκας, (φώτο) πρώην Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης – Ιδρυτής της Wise Ram, Δρ. Ανδρέας Παπαθεοδώρου, Διευθυντής του Εργαστηρίου Τουριστικών Ερευνών και Μελετών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Δρ. Δημοσθένης Σαρηγιάννης, Καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής ΑΠΘ και Μηχανικής Περιβαλλοντικής Υγείας, Πανεπιστημιακή Σχολή Προηγμένων Σπουδών της Παβία (IUSS), Μιχάλης Μιχαηλίδης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Υπηρεσιών Εσωτερικού και Εξωτερικού του ΕΟΤ, Μάρκος Δανάς, Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδας και μέλος της Επιτροπής Προστασίας Ιαματικών Φυσικών Πόρων του Υπ. Τουρισμού και Κυριάκος Τσίγκρος, Co-Founder & CEO Campsaround.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών:
«Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι υποψηφιότητες σε τομείς όπως η επικοινωνία και η προβολή προορισμών, οι πρακτικές που μεγιστοποιούν την ασφάλεια του επισκέπτη και εκείνες που στηρίζουν την αειφορία, υπηρεσίες ευεξίας καθώς και παραδείγματα καινοτομίας εν μέσω κρίσης.
Στην όγδοή τους διοργάνωση, τα βραβεία-θεσμός του κλάδου συνεχίζουν σταθερά να αναδεικνύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους. Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, οι βέλτιστες πρακτικές δείχνουν τον δρόμο για την επόμενη μέρα και για την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού».
Η υποβολή υποψηφιοτήτων συνεχίζεται μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2021.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments