Όσοι έχουν πάει στην Ίμπιζα, σίγουρα θα έχουν επισκεφτεί κάποιο βράδυ το κλαμπ Pacha. Εδώ και δεκαετίες πρωταγωνιστεί στη νυχτερινή ζωή του πιο καυτού νησιού της Μεσογείου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, χιλιάδες άνθρωποι κάθε βράδυ ζουν στιγμές αχαλίνωτης διασκέδασης σε έναν χώρο όπου οι ξέφρενοι μουσικοί ρυθμοί συνδυάζονται με πρωτότυπα εκτός ορίων σόου.
Αν και το πρώτο Pacha ξεκίνησε το 1967 από την Σίντζες, μια πόλη κοντά στη Βαρκελώνη, επί της ουσίας έγινε διάσημο από την Ίμπιζα. Σήμερα κλαμπ Pacha υπάρχουν σε Βραζιλία, Ηνωμένες Πολιτείες, Ρωσία, Γερμανία, Αγγλία, Αίγυπτο, Πορτογαλία, Αυστρία και πολλές Ισπανικές πόλεις. Και όχι μόνο νυχτερινά κλαμπ αλλά και εστιατόρια, μπητς μπαρ, ξενοδοχεία αλλά και μπουτίκ καθώς με σήμα δυο κερασάκια έχει δημιουργηθεί μια γκάμα ρούχων και αξεσουάρ που μοσχοπουλιούνται.
Από το επόμενο καλοκαίρι θα υπάρχει και στη Μύκονο, καθώς το Pacha Group, σχεδιάζει να λειτουργήσει στο νησί των ανέμων ένα ξενοδοχείο, ένα beach restaurant bar και ένα κλαμπ.
Η Workathlon, η εταιρεία αναζήτησης προσωπικού για ξενοδοχεία, θα είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στελέχωσης του Pacha Group στα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments