Ένα απίστευτο αίτημα δέχθηκε μεγάλο ξενοδοχείο τις Θεσσαλονίκης. Ήταν από τουριστικό γραφείο της Αθήνας το οποίο εξυπηρετεί στην Ελλάδα σειρές γκρουπ εκδρομέων από την Ταϊβάν. Τα γκρουπ που πραγματοποιούν 14ήμερες εκδρομές σε Τουρκία και Ελλάδα θρησκευτικού χαρακτήρα, διέρχονται από τη Θεσσαλονίκη για να επισκεφθούν κάποια ιστορικά μνημεία και συνεχίζουν για Μετέωρα όπου διανυκτερεύουν.
Ζήτησαν λοιπόν να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες του ξενοδοχείου καθώς οι δημόσιες τουαλέτες στη Θεσσαλονίκη, όσες λειτουργούν, είναι σε άθλια κατάσταση. Για να μην γίνονται οι τουρίστες μάρτυρες αυτής της τριτοκοσμικής κατάστασης, οι υπεύθυνοι του γραφείου ζήτησαν να χρησιμοποιήσουν τις τουαλέτες του ξενοδοχείου.
Οι δημόσιες τουαλέτες δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει η Θεσσαλονίκη όσον αφορά την ανύπαρκτη τουριστική της οργάνωση. Η έλλειψη τουριστικής ενημέρωσης, οι άθλιες συγκοινωνίες, η ελλιπής σηματοδότηση, οι κλειστοί ιστορικοί χώροι και η υπολειτουργία άλλων και τόσα άλλα, γεμίζουν το διαδίκτυο με δυσμενή σχόλια για τη Θεσσαλονίκη.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments