Σταδιακά συμπληρώνεται το παζλ του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της Θεσσαλονίκης. Αύριο Σάββατο ξεκινά ο καθιερωμένος πλέον Αστερόκοσμος όπως πάντα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.
«Φέτος τα Χριστούγεννα όλοι στην Έκθεση» είναι το σύνθημα καθώς ένα πλήρες «πακέτο» χριστουγεννιάτικων επιλογών προσφέρει τις φετινές γιορτές το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Εκτός από τον Αστερόκοσμο που εγκαινιάζεται αύριο με διοργανωτή το Magic Park και θα λειτουργεί έως τις 8 Ιανουαρίου, έχουμε και το Christmas Theatre στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», αλλά και το θεματικό πάρκο «Υπάρχει σε όλα λύση; Ταξίδι στον Κόσμο των Αρχαίων Ελληνικών Μαθηματικών» που συμπληρώνουν το εορταστικό παζλ.
Με 15 παιχνίδια λούνα παρκ, εκ των οποίων πέντε νέα ιταλικά, με δύο παγοδρόμια, ένα για μικρούς και ένα για μεγάλους στο περίπτερο 13 -τα μοναδικά στην πόλη αυτές τις γιορτές- με ένα μεγάλο καρουζέλ, παιδικά παιχνίδια, συγκρουόμενα, το Σπίτι του Άη Βασίλη, το Σπίτι των εκπλήξεων, με γρίφους και happenings για μεγαλύτερα παιδιά, το Σπίτι των κατασκευών, αλλά και με ένα εορταστικό και mundial-ικό live ποδοσφαιράκι στο περίπτερο 14 ο φετινός Αστερόκοσμος αναμένεται να είναι ο καλύτερος των τελευταίων ετών, όπως τονίστηκε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου (φώτο) ενόψει των αυριανών εγκαινίων.
Μεταξύ των εκδηλώσεων θα περιλαμβάνονται επίσης παραστάσεις Καραγκιόζη, εναέρια ακροβατικά, μάγοι, ταχυδακτυλουργοί, κουκλοθέατρα, θεατρικές παραστάσεις και πολλές ακόμα δράσεις.

Info…

Πέραν των περιπτέρων 14, 13 και 15, ο Αστερόκοσμος αναπτύσσεται και στους υπαίθριους χώρους του εκθεσιακού κέντρου.
Το ωράριο του χριστουγεννιάτικου πάρκου έχει ως εξής: 17:00-23:00 για τις καθημερινές των επόμενων δύο εβδομάδων, όσο θα είναι ανοιχτά τα σχολεία και στη συνέχεια από τις 11:00 έως τις 23:00.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments