Το CONNECT on Tour, η στρατηγική πρωτοβουλία του Thessaloniki Convention Bureau που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στις διεθνείς αγορές με επόμενο σταθμό της τη Βαρσοβία. Στις 21 Οκτωβρίου , στο Nobu Hotel Warsaw, η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική, η Πιερία και η ευρύτερη περιοχή θα παρουσιαστούν στην πολωνική αγορά μέσα από παρουσιάσεις προορισμών και B2B συναντήσεις με κορυφαίους τουριστικούς επαγγελματίες.
Η επιλογή της Βαρσοβίας δεν είναι τυχαία: η Πολωνία αποτελεί μία από τις πιο αναπτυσσόμενες αγορές για την περιοχή, με σημαντική αύξηση σε αφίξεις και διανυκτερεύσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά και με ενισχυμένη αεροπορική σύνδεση που ανοίγει νέους δρόμους συνεργασίας.
Το CONNECT on Tour έχει ήδη «ταξιδέψει» σε κομβικές αγορές του εξωτερικού, δημιουργώντας ισχυρή δυναμική για τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία. Η διοργάνωση στη Βαρσοβία αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω αυτή την πορεία, προσφέροντας στους τοπικούς επαγγελματίες μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης με κορυφαίους τουριστικούς πράκτορες και οργανωτές συνεδρίων, αλλά και τη δυνατότητα παρουσίασης των ξεχωριστών χαρακτηριστικών της περιοχής σε ένα κοινό με στρατηγική σημασία.
«Με το CONNECT on Tour στη Βαρσοβία, ενισχύουμε την παρουσία της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας σε μια αγορά στρατηγικής σημασίας για τον τουρισμό και την προσέλκυση εταιρικών εκδηλώσεων και ταξιδιών κινήτρων. Μέσα από αυτήν τη δράση αναδεικνύουμε τη δυναμική της περιοχής μας, συνδέουμε τους επαγγελματίες μας με κορυφαίους εκπροσώπους της πολωνικής αγοράς και ενδυναμώνουμε το brand της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας ως προορισμό city break, MICE και leisure», δήλωσε ο Πρόεδρος του Thessaloniki Convention Bureau, Πρόδρομος Μοναστηρίδης.
Το CONNECT on Tour πραγματοποιείται με τη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και επίσημο χορηγό αερομεταφορών την Aegean Airlines.

guest

0 Comments
νεότερα
παλιότερα δημοφιλή
Inline Feedbacks
View all comments