Κείμενο – Φωτογραφίες: Μαίρη Α. Γρηγοριάδου

Ο Απρίλης είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για να χαρούμε τα δώρα της Ελληνικής φύσης. Η πρόταση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ) για να απολαύσουμε την ανθοφορία των κερασιών είναι μια ιδανική ευκαιρία ανοιξιάτικης απόδρασης.
Έτσι, φτάσαμε στο Δήμο Πύδνας Κολινδρού, σταματώντας κάθε τόσο στους υπέροχους κερασώνες, φωτογραφίζοντας και θαυμάζοντας από κοντά τα πανέμορφα λευκά άνθη που έλαμπαν κάτω από τον πρωινό ήλιο.
Η διαδρομή ανάμεσα στα χωράφια και τις καλλιέργειες της περιοχής είναι πραγματικά απολαυστική, καθώς καταπράσινα λιβάδια και γραφικοί οικισμοί ξεκουράζουν το μάτι και την καρδιά μας. Γι αυτό άλλωστε στο φωτογραφικό υλικό του άρθρου συμπεριλάβαμε και φωτογραφίες αυτής της διαδρομής.
Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να επισκεφτείτε την περιοχή του Κολινδρού και της Ράχης αυτό το Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσετε τις πλούσιες εκδηλώσεις που έχουν ετοιμάσει και να πάρετε ανάσες ανοιξιάτικης ομορφιάς που όλοι έχουμε ανάγκη..
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ:  https://omorfataxidia.gr/eidiseis/ellada-eidiseis/ayto-to-savvatokyriako-i-pieria-sas-proskalei-stis-ekdiloseis-gia-tis-anthismenes-kerasies/?fbclid=IwAR3zW8XnqkcQZdplF40csKe8sqEl_slopgAgq5-pvdL4FsY8ZjCGur6lUvw_aem_ATC_zwORN-gGcoz4jTsk7Ju6NtRMqKXBGHEL0gZl1EIpmAjk8RIen9LLzn07BMfT6B8q7sDUEKmirqbBClX5Qyal

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments