Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Συριανού Καρναβαλιού “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ” 2017, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης προσκαλεί τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, να συμμετέχουν για μία ακόμη χρονιά, φέρνοντας το κέφι και τη θετική τους διάθεση, στις προγραμματισμένες καρναβαλικές εκδηλώσεις, ξεφαντώνοντας στους δρόμους της Ερμούπολης, στα σοκάκια της Άνω Σύρου και στα υπέροχα χωριά της Σύρου.
Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους, παντρεύοντας μοναδικά το παραδοσιακό με το μοντέρνο: Από τα Ζεϊμπέκια και τους παραδοσιακούς χορούς στα γραφικά στενά της Άνω Σύρου και τη μεγάλη παρέλαση στο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης μέχρι τα παραδοσιακά Κούλουμα στις εξοχές της Σύρου.
Στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού, θα πραγματοποιηθεί και το 3ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού στη Σύρο, από τις 10 έως τις 18 Φεβρουαρίου.
Το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού είναι ένα παιχνίδι δράσης, εξερεύνησης και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες. Επιφυλάσσει για τους επίδοξους κυνηγούς πλήθος εκπλήξεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων καθώς και γνωριμία με την ιστορία της Σύρου.
Περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως επίλυση γρίφων, αποστολές περιήγησης μέσα από κρυμμένα στοιχεία και συμμετοχή σε ευφάνταστες δοκιμασίες που αναστατώνουν το νησί και μεταφέρουν σε κάθε άκρο του το καρναβαλικό πνεύμα.
Ο καθένας μπορεί να φτιάξει τη δική του ομάδα, η οποία μπορεί να αποτελείται από 8 έως 20 άτομα. Κάθε ομάδα θα πρέπει να ορίσει έναν αρχηγό και έναν υπαρχηγό που θα έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους. Όταν συγκροτείτε την ομάδα σας φροντίστε να περιλαμβάνει άτομα με ποικιλία γνώσεων, εμπειριών και ηλικίας. Επίσης, φροντίστε να διαθέτει κάποιον με άνεση στις νέες τεχνολογίες και το σημαντικότερο χαρακτηριστικό…η ομάδα σας να έχει κέφι και διάθεση να παίξει!

Οι εκπρόσωποι των ομάδων, που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή:

-για το «Συριανό Καρναβάλι -ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ 2017» να δηλώσουν έως 30 Ιανουαρίου 2017 στον σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2R9igrEndMHp-9xj1St40hbqpce0UzJNxIXCMfGe8TrPBmg/viewform
-για το «3ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού» να δηλώσουν έως 1η Φεβρουαρίου 2017 στον σύνδεσμο https://krimenoloukoumi.wordpress.com/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%C

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments